3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho a început munca

Mourinho a început munca

Tehnicianul portughez Jose Mourinho a condus primul antrenament la Real Madrid, echipă pe care a preluat-o în această vară, la şedinţa de pregătire participând zece jucători din prima echipă şi opt din cea de rezerve.
Conform publicaţiei Marca, Mourinho a fost primul care a ieşit pe teren în vederea antrenamentului, jucătorii urmându-l la un interval de aproximativ zece minute. Şedinţa de pregătire, la care au participat zece jucători din prima echipă şi opt din cea de rezerve, a fost urmărită de numeroşi fotografi şi cameramani. Antrenamentul a durat aproximativ o oră şi 40 de minute şi s-a lucrat foarte mult cu balonul. A doua şedinţă de pregătire este programată vineri după-amiază.
Starurile echipei madrilene, Cristiano Ronaldo, Kaka, Casillas sau Higuain, care au participat la Cupa Mondială, se vor alătura lotului până la începutul lunii august. Real Madrid va disputa primele meciuri înaintea debutului sezonului cu ocazia unui turneu în SUA, programat în perioada 28 iulie – 8 august. Mourinho, de 47 de ani, a preluat în luna mai echipa Real Madrid, cu care a semnat un contract pe patru ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS