22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIbrahimovic revine în selecţionata Suediei

Ibrahimovic revine în selecţionata Suediei

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a anunţat că revine în selecţionata de fotbal a ţării sale, după ce renunţase la cariera internaţională la sfârşitul anului 2009.
„După ultimul meci din calificări (pierdut în faţa Danemarcei în octombrie 2009 – n.r.) am avut impresia că mi-am pierdut motivarea. Şi atunci am decis că ar fi mai bine să mă retrag. Dar, aşa cum am spus întotdeauna, sunt mândru să joc în echipa naţională. Deci, se poate conta pe mine pentru următorul meci al echipei naţionale. Selecţionerul a ştiut să-mi trezească motivarea. El are aceeaşi mentalitate ca şi mine şi este cel care mi-a promis o medalie“, a spus jucătorul Barcelonei într-o conferinţă de presă în care l-a avut alături pe selecţionerul suedez Erik Hamren.
„Sunt încântat că a luat această decizie. Un Zlatan motivat valorează aur pentru selecţionata suedeză. Este unul din cei mai buni jucători din lume“, a spus, la rândul său, selecţionerul Erik Hamren.
Cu 22 de goluri în 62 de selecţii, Zlatan Ibrahimovic, care are 28 de ani, este vedeta incontestabilă a naţionalei suedeze. Conform presei iberice, atacantul ar putea părăsi FC Barcelona pentru a se întoarce în Italia, unde a jucat deja pentru Juventus Torino şi Inter Milano.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS