24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea ţine cu dinţii de Dorel Stoica

Universitatea ţine cu dinţii de Dorel Stoica

Oficialii olteni doresc revenirea jucătorului în Bănie şi solicită clubului Steaua să întrerupă orice legătură cu acesta.

 

Diriguitorii FC Universitatea Craiova au depus ieri la Liga Profesionistă de Fotbal o adresă prin care solicită LPF respingerea „oricăror cereri de legitimare pe numele jucătorului Dorel Stoica deoarece acesta se află sub contract cu Universitatea Craiova până la 30 iunie 2011", aşa cum se precizează într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului din Bănie. Dorel Stoica se află în pregătiri cu Steaua şi a evoluat în amicalele pe care Steaua le-a susţinut în această perioadă de pregătire, motiv pentru care conducerea grupării alb-albastre a făcut un apel public în legătură cu acest caz.

„Somăm public clubul FC Steaua Bucureşti să întrerupă orice legătură cu acest jucător, în cel mai scurt timp, pentru că în caz contrar clubul nostru va solicita comisiilor abilitate ale LPF punerea în aplicare a prevederilor regulamentare pentru sancţionarea acestuia", se mai arată în comunicatul FC Universitatea.

„Dorel va fi joi la Craiova. Eu am tot aşteptat ca Steaua să facă o ofertă, dar n-am primit nimic. Gata, nu ne mai jucăm aşa! (…) Îi mulţumesc lui Piţurcă, l-a antrenat pe Dorel exact pe postul pe care l-aş vedea şi eu, în faţa apărării!", a declarat Adrian Mititelu, conform craiovamaxima.ro.

Acesta a explicat situaţia lui Dorel Stoica după divorţul de Ştiinţa din această iarnă şi modul prin care a fost legitimat de Al Ettifaq: „Arabii te legitimează imediat dacă vii cu «cartea verde». Ei nu stau să verifice. Dorel a mers acolo gratis fiindcă eu mi-am dat acceptul, dar actele îl leagă în continuare de Universitatea".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII