5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGângioveanu, scos la vânzare

Gângioveanu, scos la vânzare

Aflat cu echipa în Austria, Cosmin Gângioveanu este pe picior de plecare, având acceptul patronului Mititelu să părăsească Ştiinţa.

 

Cosmin Gângioveanu are mari şanse să părăsească Universitatea Craiova, oficialii clubului oltean hotărând să se despartă de acesta, motivele principale fiind două. Jucătorul face atmosferă proastă la echipă, sezonul trecut declarându-şi public nemulţumirea pentru faptul că joacă prea puţin şi că nu i se dă mai multă libertate pe teren. În plus, din punct de vedere financiar, vânzarea lui Gângioveanu ar putea însemna o gură de oxigen pentru Ştiinţa, după ce patronul Adrian Mititelu a recunoscut că îi este destul de greu să acopere de unul singur cheltuielile cu echipa. Ieri, Mititelu a anunţat pe blogul personal că „Gângioveanu este transferabil numai pe bani". La un moment dat, s-a scris că Gângioveanu ar avea o clauză de 500.000 de euro, dar din câte se pare aceasta este mult mai mare. „Suma de 500.000 de euro despre care s-a scris nu este o sumă foarte mare, nu este exagerată, însă banii aceştia nu-i au decât cluburile mai mari. Pe criza asta este însă greu să dea cineva aceşti bani, iar eu ştiu că suma pentru care jucătorul ar putea primi dezlegare este mai mare. O să vedem cum vom rezolva problema. Există varianta unui împrumut pe o sumă mai mică şi cu opţiune de cumpărare, dar şi varianta păstrării unui procent pentru Universitatea", a declarat ieri impresarul Florin Manea, pentru GdS.

 

Bun de Europa

 

Manea a explicat şi cum a ieşit la iveală această poveste cu vânzarea lui Gângioveanu. „M-a sunat tatăl fotbalistului şi mi-a zis că domnul Mititelu îl lasă să plece. Am vorbit în mai multe locuri şi s-ar putea să se materializeze ceva. Interes există. O să-l prezint la mai multe echipe din Franţa, Olanda şi Spania, acolo unde eu am relaţii. În Anglia nu, că nu poate. Vedem ce va ieşi. Oricum, de aici şi până la a-l vinde este o cale lungă", a mai spus impresarul fotbalistului.

Florin Manea a vorbit şi despre cele două variante vehiculate ieri de presa sportivă, susţinând că s-a exagerat: „Este adevărat că l-am propus mai demult pe Gângioveanu la AEK Atena, chiar l-au văzut o dată, dar cam asta a fost tot. În ceea ce priveşte Rapidul, pot spune că echipa din Giuleşti nu este interesată de el". Şi finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a negat interesul pentru un schimb Gângioveanu – I. Stancu şi a respins varianta aducerii brazilianului David Lopes în Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII