16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenamente la înălţime

Antrenamente la înălţime

Universitatea a ajuns în Austria la Kaprun, acolo unde se va pregăti timp de două săptămâni, perioadă în care va susţine cinci meciuri amicale.

 

După o perioadă de acomodare la efort efectuată în Bănie, jucătorii Universităţii Craiova au plecat ieri-dimineaţă spre Kaprun (Austria), locul unde îşi vor stabili tabăra pentru următoarele două săptămâni de pregătire. Deplasarea s-a făcut cu avionul, direct din Craiova, alb-albaştrii aterizând la München, iar din Bavaria şi-au continuat drumul spre ţara lui Mozart. Craiovenii s-au cazat la hotel „Toni" din Kaprun, un stabiliment confortabil de patru stele, care oferă printre altele piscină acoperită, sală de fitness modernă şi saună, toate necesare juveţilor pentru şedinţele de refacere de după jocuri. În Austria, Universitatea va intra pe mâna lui Ţicleanu, după ce în ultima săptămână jucătorii au fost struniţi de directorul tehnic Sandu Tăbârcă şi de preparatorul fizic Gabriel Poch.

Lui „Chiose" îi revine misiunea să-i aşeze în teren pe olteni şi să găsească formula cea mai bună pentru a avea un start de campionat mult mai bun decât în alţi ani. Lotul deplasat de Ţicleanu la Kaprun este alcătuit din următorii fotbalişti: Lung, Hotoboc, Nedelcovici – portari; Dănănae, Buleică, Găman, Iliev, Barbu, I. Popescu, Bărboianu, Buşu, Prepeliţă, Dilevski, Gargorov, Ologu, Nicolae, Gângioveanu, Firţulescu, Roman, Gogoşoiu, M. Costea, Dina, Piţurcă, Stoianof, Antchouet – jucători de câmp. Noutatea ar fi Nedelcovici, preferat ca al treilea portar în locul lui Mecea, care va fi cedat la Mătăsari.

 

Piţurcă Jr. a plecat accidentat

 

Dintre cei 25 de jucători deplasaţi de Universitatea Craiova în Austria, doar unul are probleme medicale. Este vorba de Alex Victorio Piţurcă, unul dintre atacanţii Ştiinţei. Piţurcă nu este încă refăcut, dar staff-ul echipei din Bănie speră să-l recupereze până la primul amical, cel de pe 2 iulie. Celelalte meciuri de verificare se vor disputa la datele stabilite: 4, 6, 8 şi 11 iulie, ultimul fiind cu Juventus.

În schimb, trei jucători importanţi lipsesc din lotul Craiovei. Doi dintre ei, Florin Costea şi Cătălin Crăciun, au probleme medicale la genunchi, fiind supuşi în acest an unor intervenţii chirurgicale complicate. Cel
de-al treilea este Julius Wobay, care a fost dat dispărut de oficialii Ştiinţei, după ce iniţial anunţase că va fi prezent la reunire.

Fanii lui Juve, interesaţi de meciul cu Ştiinţa

 

Ultraşii lui Juventus Torino au anunţat că se vor deplasa în localitatea Pinzolo, acolo unde „Bătrâna Doamnă" va efectua un stagiu de pregătire începând cu 3 iulie şi va juca opt zile mai târziu un amical cu Universitatea Craiova. Cea mai mare grupare de ultraşi a Juventusului, Drughi, a anunţat pe site-ul ei oficial că organizează o deplasare la Pinzolo şi oferă cazare la preţ redus pentru membrii cu acte în regulă ai acestei facţiuni. De
altfel, a devenit o tradiţie ca fanii lui Juve să se deplaseze în fiecare vară în locul unde echipa lor de suflet efectuează stagii de pregătire montană şi să petreacă mai multe zile alături de jucători.

Pinzolo este o localitate situată în nordul Italiei, în provincia Trento din regiunea Trentino Alto Adige. Stadionul din Pinzolo poate găzdui cel puţin 3.000-4.000 de spectatori şi a fost mereu plin la amicalele pe care Juventus le-a disputat în ultimii ani. În această localitate vor avea loc pe durata stagiului de pregătire al echipei Juventus Torino mai multe concerte şi alte manifestări extrasportive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII