5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFanii Ştiinţei, luaţi la mişto

Fanii Ştiinţei, luaţi la mişto

Adrian Mititelu este imun la mesajele suporterilor olteni şi nu ratează nici un moment să le râdă în nas când vine vorba despre revenirea Universităţii în Craiova.

 

Prezenţa „Bătrânei doamne" în Bănie a fost un bun motiv pentru Adrian Mititelu să fie prezent la „Depou", la meciul pe care Gaz Metan CFR Craiova l-a câştigat cu UTA, scor 2-1, cunoscut fiind faptul că finanţatorul Universităţii este un simpatizant al formaţiei din Arad, încă din perioada în care şi-a satisfăcut stagiul militar. Aşezându-se lângă preşedintele clubului gazdă, Mititelu a început să-l „înţepe" pe Gheorghe Frăţică, spunându-i că are undă verde din partea sa şi poate să transforme Gaz Metan CFR în prima echipă a Craiovei. „Ce faci domn’ preşedinte, nu te muţi pe «Ion Oblemenco»?! Te asociezi cu primăria, consiliul local şi cu GdS şi faci din Gaz Metan CFR echipa Craiovei. Hai că iese şi Solomon… Din partea mea, eşti invitat să faci echipa oraşului", a afirmat Mititelu în gura mare şi pe un ton ironic, stârnind curiozitatea celor de la „oficială". Răspunsul lui Frăţică nu l-a mulţumit, mai ales că a fost de bun-simţ, concis şi laudativ la adresa lui. Ironiile nu s-au oprit aici, patronul echipei care joacă la Severin a rememorat cu voce tare toate episoadele petrecute în acest an, strecurând în bărbie, dar suficient de tare încât să audă cei doi ziarişti din faţa sa, cuvinte de „bine" la adresa lui Antonie Solomon.

 

Mesajul suporterilor, luat în derâdere

 

Cum partida începuse deja, Mititelu părea să-şi fi încheiat şi el „recitalul", însă a fost „răscolit" de mesajul afişat de suporterii Ştiinţei din tribuna opusă, mai exact „Universitatea doar în Craiova! Pleacă Mititelu!". Reacţia nu a întârziat să apară. Cu un zâmbet fals, Mititelu a început să râdă pe seama banner-ului, „strecurând" şi o înjurătură de final, dar suficient de încet încât să nu fie auzit de toată lumea, mai ales că toate privirile erau îndreptate spre el. „Ia auzi, să plec… Păi n-am plecat de astă iarnă?! Ce dracu’, nu s-au prins, ce sunt aşa fraieri?! Ce să zică şi ei? Vor câţiva biştari că de, e vară, e vacanţă şi n-au şi ei de cheltuială", a spus Mititelu.
„Să-şi facă echipă, ce mai stau, că nu mai pupă ei echipa la Craiova. Le promit eu asta. Să vină la Severin dacă ţin cu Universitatea", a completat Mititelu, aşteptând parcă un răspuns aprobator din partea lui Gheorghe Frăţică, dar care n-a venit.

 

„Dorel n-are voie să semneze cu o altă echipă“

 

Presa centrală a anunţat ieri că Dorel Stoica a semnat cu Steaua Bucureşti, fapt care l-a adus din nou în prim-plan pe Adrian Mititelu, care susţine că fostul căpitan al Ştiinţei are voie să evolueze în Ghencea doar dacă clubul alb-albastru va fi despăgubit financiar. „Dorel este jucătorul Stelei. Astăzi (ieri – n.r.) ne-am înţeles cu el. Mâine va fi prezent la reunire", a spus un oficial al Stelei, pentru Prosport. „Ce să fac, să-l aştept pe Mititelu? Steaua se mişcă mai repede! Vin să lucrez cu Piţi!", a confirmat fostul căpitan al Ştiinţei. „Există o convenţie clară, prin care Dorel şi-a dat acordul că, dacă până în 2014 semnează cu altă echipă din ţară, trebuie să plătească o sumă de bani", a replicat Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII