11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAcademia de portari Silviu Lung

Academia de portari Silviu Lung

La sfârşitul săptămânii viitoare se va da în folosinţă un teren de fotbal sintetic de dimensiunile 40×20 metri în perimetrul Şcolii cu clasele I-VIII nr.32 „Alexandru Macedonski" din Craioviţa Nouă, teren realizat de Silviu Lung în colaborare cu un prieten. „De acest teren vor beneficia elevii Şcolii «Alexandru Macedonski», care îşi vor face orele de educaţie fizică şi sport, iar după terminarea programului de şcoală îl voi administra eu. Altfel, intenţionez să fac aici şi o Academie de portari, o idee a mea mai veche, de când am fost în Japonia, antrenor la Nagoya Grampus Eight, şi am văzut asemenea şcoli. Eu sper ca Academia de portari să fiinţeze în această vară", a spus Silviu Lung Senior.

Fiul cel mic al fostului mare fotbalist al Craiovei Maxima, Silviu Lung Jr. (foto), a împlinit vineri 21 de ani, aniversare pe care şi-a „sărbătorit-o" în cantonamentul echipei naţionale A din Austria, unde vineri seară România a întâlnit naţionala Hondurasului. El a debutat în prima ligă în 2 aprilie 2008, în meciul Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi 1-1. Lung Junior a contabilizat 34 de meciuri în prima ligă, toate în tricoul alb-albastru al Universităţii. Majoritatea acestor prezenţe, 29 la număr, s-au înregistrat în ediţia de campionat 2009/2010, atunci când Siliviu Lung Jr. s-a impus ca titular prin plecarea lui Mircea Bornescu la Rapid.

Tibi Lung, fiul cel mare al lui Silviu Lung, a semnat un contract de joc pentru un an cu o echipă din prima ligă a Africii de Sud, Mpumalanga Black Aces, informaţie care a apărut pe site-ul grupării africane. Tibi Lung, ultima oară jucător în Cipru, este primul fotbalist român care evoluează în campionatul Africii de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII