21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEugen Trică vrea bani de unde nu sunt

Eugen Trică vrea bani de unde nu sunt

Mijlocaşul Universităţii face memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal pentru 80.000 de euro, banii din contract pe care Mititelu, presat de criza financiară, a „uitat“ să-i plătească.

 

Adus la Universitatea în speranţa că se va reuşi reclădirea echipei în jurul său, Eugen Trică nu a putut să-şi ducă misiunea la bun sfârşit. „Jose" a jucat destul de puţin în acest retur, s-a certat cu antrenorul Mark Wotte, apoi i-a luat locul pe bancă olandezului pentru un meci, cel cu Ceahlăul. Înaintea partidei cu CFR Cluj între Trică şi patronul Adrian Mititelu s-a iscat un scandal la cantonament, când jucătorul a spart geamurile maşinii finanţatorului din Bănie. Mititelu a depus plângere la poliţie, după care Trică, încercând să dreagă busuiocul, a declarat că-i oferă revanşa patronului şi îl lasă şi el pe Mititelu să-i spargă geamurile la maşină. Zilele trecute, Eugen Trică a mers însă la club să-şi ceară salariile restante, dar nu a fost băgat în seamă. Din acest motiv a decis să dea clubul în judecată, cerând instanţelor sportive să intervină. „Dacă unii au mers să facă plângere la poliţie, eu merg la Ligă pentru că nu
mi-am primit drepturile. Am aşteptat ca Ştiinţa să se salveze de la retrogradare, n-am vrut să inflamez spiritele, iar apoi am încercat să rezolv problema pe cale amiabilă. Am fost refuzat! Din acest moment, le transmit conducătorilor Craiovei că nu mai suntem prieteni", a anunţat Trică pe craiovamaxima.ro. Clubul Universitatea Craiova se află în litigiu financiar şi cu australienii Baird, Mitchel şi Rose, precum şi cu fostul antrenor Eugen Neagoe. De asemenea, se prefigurează încă un litigiu cu olandezul Mark Wotte, pe care Mititelu l-a pus pe liber după înfrângerea cu Internaţional Curtea de Argeş (scor 1-3).

 

Filipovici sau Conceicao?

 

Conform craiovamaxima.ro, fundaşul Valentin Bădoi a părăsit gruparea din Bănie, oficialii olteni fiind nemulţumiţi de randamentul acestuia în tricoul alb-albastru. „Contractul meu a ajuns la final, ne-am despărţit în condiţii amiabile. Mai am totuşi ceva bani de luat de la club. Deocamdată, nu am oferte", a dezvăluit Bădoi. Pe lista jucătorilor care vor spune adio Universităţii se mai află bulgarul Valentin Iliev, care le-a transmis oficialilor Ştiinţei că vrea să evolueze la o echipă mai bună. De asemenea, portarul Peter Merlier, cu care Ştiinţa nu a câştigat nici un meci în Liga I, are toate şansele să se despartă de juveţi. Paunovic va fi şi el disponibilizat după ce a fost turist la Craiova o jumătate de campionat, iar Bălace se întoarce la FC Vaslui, de unde a fost împrumutat. Lista definitivă a celor plecaţi, dar şi lista achiziţiilor vor fi finalizate după ce va fi instalat noul antrenor. Lângă posibilii tehnicieni ai Ştiinţei deja enunţaţi au mai apărut două nume: Zoran Filipovici, fostul antrenor de la Ceahlăul, şi Antonio Conceicao, care a antrenat în trecut la CFR Cluj. Ambii sunt liberi de contract după ce la finalul acestui sezon au retrogradat echipele la care au avut angajament, Ceahlăul, respectiv Belenenses (Portugalia). Se spune că finanţatorul Adrian Mititelu a negociat deja cu cei doi, dar clubul Universitatea nu a avut un punct de vedere oficial pe marginea acestui subiect. În ceea ce-l priveşte pe Laurenţiu Reghecampf, acesta este în tratative cu Gloria Bistriţa, dar susţine că aşteaptă o discuţie hotărâtoare cu Adrian Mititelu, iar Ştefan Stoica a anunţat că e gata să preia Universitatea dacă este solicitat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

23 COMENTARII