11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Universitatea Craiova, încă o promovare ratată

CS Universitatea Craiova, încă o promovare ratată

Handbaliştii craioveni au pierdut disputa cu CSM Oradea de la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Naţională, fiind depăşiţi cu scorul general de 62-59.

 

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova a ratat, pentru a doua oară consecutiv, promovarea în Liga Naţională, fiind depăşită de CSM Oradea cu scorul general 62-59, la barajul de promovare, desfăşurat sâmbătă şi duminică, în Sala „Constantin Jude" din Timişoara. După primul meci, cele două echipe se aflau la egalitate, scor 27-27. A fost o partidă extrem de tensionată, iar Pavel Badea, preşedintele CS Universitatea, a intenţionat să retragă echipa de pe teren, din cauza gravelor greşeli de arbitraj. La un moment dat, în repriza a doua, pe teren se aflau doar patru jucători craioveni, restul fiind eliminaţi câte două minute pentru faulturi.

 

Au ratat mult

 

Şi meciul de ieri, decisiv, a fost foarte disputat. În prima repriză, cele două echipe au mers cap la cap, dar pe final orădenii aveau un avans de patru goluri (scor 19-15). Tot ei au fost cei care au început în forţă şi repriza secundă, mărindu-şi avantajul la opt goluri (scor 23-15), cea mai mare diferenţă înregistrată pe parcursul jocului. Oltenii au revenit în joc, iar în minutul 52 s-au apropiat de adversari la un singur gol, scor 30-29. Numai că nu au mai avut luciditate în atac, iar handbaliştii bihoreni au apăsat pe „acceleraţie", s-au distanţat din nou, câştigând disputa. La final au încins hora bucuriei, în timp ce jucătorii craioveni, trişti şi mulţi dintre ei cu lacrimi în ochi, au mers în tribune să salute numeroasa galerie, de peste 100 de persoane, venită din Bănie să-i susţină.

La CS Universitatea au evoluat ieri: Bistrian, Trancă – Pavel (12 goluri), Mincan (6), Bârlogeanu (5), Ruseanu (3), Arsene (3), Târnă (2), Mărgineanu (1), Cordescu, Roauă.

„Păcat că nu am reuşit să promovăm, pentru că în cele două jocuri echipa din Oradea nu a demonstrat că este mai bună decât noi. Cred că partida a doua am pierdut-o în debutul reprizei secunde, când le-am permis adversarilor să se distanţeze", a spus antrenorul secund al craiovenilor, Cătălin Popescu, care a văzut meciul al doilea din tribună, fiind suspendat după primul joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII