13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho vine umil la Real Madrid

Mourinho vine umil la Real Madrid

Tehnicianul lusitan nu mai doreşte să lucreze în Italia şi negociază cu Inter transferul său la „cel mai mare club din lume“.

 

Antrenorul echipei Inter Milano, Jose Mourinho, nu vrea să mai antreneze în Italia, dorindu-şi să-şi continue activitatea în Primera Division. Întrebat de jurnaliştii italieni dacă mai sunt şanse să rămână la Milano, tehnicianul portughez a răspuns: „Este imposibil". Antrenorul lusitan a adăugat că deocamdată este în vacanţă, dar apoi va merge să lucreze în Spania, confirmând astfel că este aproape de a trece la conducerea tehnică a echipei Real Madrid.

„Acum, sunt în vacanţă. Apoi, mă duc să lucrez în Spania", a spus tehnicianul portughez care, însoţit de agentul său, Jorge Mendes, s-a întâlnit cu unul dintre principalii conducători ai campioanei Europei, Rinaldo Ghelfi, însărcinatul cu finanţele clubului din Milano. Mourinho a adăugat că negocierile pentru rezilierea contractului său cu Inter Milano sunt încă în desfăşurare.

„Nu am încheiat discuţiile cu Inter, dar totul este bine şi nu sunt probleme majore", a adăugat antrenorul portughez.

 

Perez a confirmat
angajarea lusitanului

 

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a anunţat ieri rezilierea înţelegerii cu tehnicianul Manuel Pellegrini şi angajarea tehnicianului Jose Mourinho, după ce acesta din urmă îşi va rezolva situaţia cu Inter.

„Conducerea a ajuns la un acord asupra finalizării etapei Pellegrini la Real Madrid şi angajarea tehnicianului Jose Mourinho, imediat ce acesta îşi va rezolva situaţia contractuală cu Inter Milano", a precizat conducătorul clubului madrilen.

Conform presei iberice, negocierile între Internazionale Milano şi Real Madrid pentru transferul antrenorului Jose Mourinho la clubul spaniol sunt complicate, din cauza intransigenţei preşedintelui grupării italiene, Massimo Moratti. Prestigiosul cotidian Marca a scris că „Massimo Moratti insistă că, dacă Mourinho vrea să plece, trebuie să plătească 16 milioane de euro clauza de reziliere". La rândul său, cotidianul AS a informat că Inter cere 35 de milioane de euro pentru plecările lui Mourinho, fundaşului brazilian Maicon, dorit de Real, şi portughezului Ricardo Quaresema, pe care însă madrilenii nu-l vor.

Mourinho promite să se dedice total Realului

 

Mourinho a recunoscut că decizia de a veni la Real Madrid a luat-o înainte de finala Ligii Campionilor, după ce în urmă cu patru-cinci luni hotărâse să plece din fotbalul italian. Tehnicianul lusitan a adăugat că se va dedica total noului său club.

„Sper să se ajungă la un acord între Real şi Inter. Voi veni la Real cu umilinţă, pentru că este cel mai mare club din lume. Eu pot oferi Realului tot ce este mai bun în mine. Viaţa mea este familia mea şi clubul meu. Nu voi avea timp la Madrid nici de plimbări, nici să joc tenis sau golf. Promit să mă dedic total", a spus antrenorul portughez.

Mourinho, care are 47 de ani, a devenit sâmbătă al treilea antrenor care a câştigat Liga Campionilor cu două echipe diferite (FC Porto în 2004, Inter Milano în 2010), după Ernst Happel (Feyenoord 1970, Hamburger SV 1983) şi Ottmar Hitzfeld (Borussia Dortmund 1997, Bayern München 2001).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII