10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii vor să încurce Dacia

Găzarii vor să încurce Dacia

Dacia Mioveni – GM CFR Craiova

Stadion „Dacia“, sâmbătă, ora 11.00.

Formaţii probabile:

Mioveni: I. Ilie – G. Pătru, M. Olteanu, Miulescu, Vladu – G. Enache, Săndulescu, Nistor, Coşereanu – Ayza, Cl. Ionescu. Antrenor: Marian Pană.

GM CFR: Râmniceanu – Firoiu, Nicola, Cruşoveanu, L. Preda – Mitroi, Irimescu, Rioşanu, Niţă – Yuki, Trifu. Antrenor: Ionel Gane.

Vor arbitra: Fl. Miron – B. Medrea, I. Mârţ.

Scăpată de griji, Gaz Metan CFR Craiova şi-a propus să încheie acest sezon competiţional pe un loc cât mai confortabil în clasamentul seriei a doua, asta în ciuda faptului că în „unsprezecele" de bază şi-au făcut deja apariţia câţiva jucători de pe banca de rezerve. „Jerry" Gane va miza şi în meciul de sâmbătă, din deplasare, cu Dacia Mioveni, pe o parte dintre tineri, considerând că aceştia vor încerca să profite la maximum de şansa oferită şi vor obţine un rezultat bun. „Este un meci important, pentru că întâlnim una dintre candidatele la promovare. Noi nu jucăm cu presiune, pentru că am realizat ce ne-am propus, dar asta nu înseamnă că suntem în vacanţă. Una este să termini pe locul 15 sau pe zece, alta e pe locul opt sau mai jos, cum mi-am propus eu, ceea ce ar însemna mai multă încredere pentru sezonul viitor", a spus „principalul" de la Gaz Metan CFR. „Nu este vorba că vrem să încurcăm Mioveniul. Este o luptă în patru la promovare, e treaba lor pentru că şi-au fixat astfel de obiectiv, pentru că Aradul, Clujul, Târgu Mureşul şi Mioveniul trebuie să lupte dacă vor în Liga I. Nu mă interesează cine va intra, nu am nici o simpatie sau antipatie faţă de vreo echipă, pe mine mă interesează ce jucăm noi. Mergem la Mioveni să facem un meci bun", a completat „Jerry" Gane, care nu va putea miza pe Alin Vigariu (suspendat) şi pe Olivian Surugiu (accidentat).

Chestionat în privinţa viitorului sezon competiţional, „Jerry" Gane a spus că îşi doreşte să lupte pentru promovare, neexcluzând varianta de a părăsi formaţia de la „Depou" în cazul în care conducătorii îşi propun, din nou, doar rămânerea în cel de-al doilea eşalon: „Pentru sezonul viitor nu s-a stabilit deocamdată un obiectiv. Am discutat cu conducerea administrativă şi a rămas ca la sfârşitul lunii să ne întâlnim şi să decidem ce vom face în sezonul viitor. Personal, îmi doresc mai mult decât în acest sezon. Dacă nu se vrea ceva mai bun, nu ştiu dacă mai rămân. Totul se va şti după discuţia de la sfârşitul lunii. Sunt perspective să rămân, dar nu în orice condiţii".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS