13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrică: Sunt şanse mari ca echipa să retrogradeze

Trică: Sunt şanse mari ca echipa să retrogradeze

Fost jucător, dar şi antrenor pentru un meci la Universitatea, Eugen Trică este sceptic atunci când vine vorba de supravieţuirea Ştiinţei în Liga I.

 

Plecat de la Universitatea după un conflict cu patronul Adrian Mititelu, Eugen Trică a vorbit marţi seară despre situaţia echipei din Bănie, dar şi despre scandalul în care a fost implicat cu bossul juveţilor.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat în repriza a doua cu CFR Cluj. Dacă nu mai puteau să alerge, trebuia să paseze. Jucătorii CFR-ului aveau galbene, puteau să primească roşu şi meciul să fie încheiat. Ardelenii pasau în zece oameni perfect. Să revii de la 2-0 şi să câştigi cu un om în minus este incredibil. S-ar putea să mă împac cu domnul Mititelu. O să îl las să îmi spargă şi el parbrizul", a spus Trică la GSP TV.

Acesta crede că alb-albaştrii vor avea viaţă grea pe final de campionat, în ultimele două meciuri urmând să întâlnească Steaua, în deplasare, şi Oţelul, la Severin. „Sunt şanse foarte mari ca echipa să retrogradeze. Eu mă rog la Dumnezeu ca Universitatea să nu retrogradeze în Liga a II-a, pentru că va fi foarte greu să revină. Se va pierde contactul cu fotbalul mare şi Ştiinţa poate să calce pe urmele altor formaţii mari, precum UTA, Petrolul sau «U» Cluj, care stau mai mult prin liga secundă. Scandalurile, lipsa banilor şi mutarea echipei din Bănie au o influenţă negativă. Craiovei îi trebuie şi patru, cinci jucători cu experienţă", a precizat, pentru Libertatea, Eugen Trică.

 

Scandal pe programare

 

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a luat foc în momentul în care s-a anunţat că meciul Dinamo – Astra Ploieşti se va juca marţi, deşi iniţial fusese programat luni. În acelaşi timp, s-a zvonit că meciul ar putea fi aranjat pentru o victorie a prahovenilor.

„Îmi doresc ca meciul dintre Dinamo şi Astra să se joace luni. Nu este corect să se joace marţi! Vom face un demers şi anunţăm că nu ne mai prezentăm cu Steaua dacă meciul lui Dinamo va fi marţi! Atunci eu cu Steaua vreau să joc miercuri. Va fi scandal! Nu mai suntem în ’90 acum, domnul Dragomir trebuie să repare această eroare!", a răbufnit Adrian Mititelu la GSP TV. Ulterior, LPF a revenit şi a anunţat programul definitiv al etapei a 33-a, meciul Dinamo – Astra fiind programat duminică (ora 18.00), înaintea derbiului Steaua – „U" Craiova. Meciul din Ghencea va începe la ora 22.00 şi va fi arbitrat de o brigadă care îl va avea la centru pe Robert Dumitru (Braşov), iar arbitri asistenţi au fost delegaţi Octavian Şovre (Oradea) şi Sebastian Gheorghe Suceava. Robert Dumitru a arbitrat şi partida din turul campionatului dintre cele două formaţii, joc disputat pe stadionul „Ion Oblemenco" din Craiova şi încheiat cu victoria bucureştenilor, scor 2-1. De asemenea, Dumitru a condus la centru şi jocul FC Vaslui – Universitatea Craiova, scor 0-1, din etapa a 28-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII