11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVan Nistelrooy, marginalizat

Van Nistelrooy, marginalizat

Ruud van Nistelrooy, în prezent la Hamburg SV, nu a fost inclus de selecţionerul Olandei, Bert Van Marwijk, în lotul pentru un prim stagiu de pregătire în vederea Cupei Mondiale, dar ar putea participa la turneul final din Africa de Sud. „Faptul că nu face parte din lot nu înseamnă că jucătorul este înlăturat definitiv. Voi lua o decizie până pe 11 mai în privinţa lui Ruud. Îl voi lăsa până la acea dată să mă convingă că este într-o formă suficient de bună pentru a participa la Cupa Mondială. Nu am considerat util să îl convocăm pentru primul stagiu, dar asta nu înseamnă că este exclus", a declarat Van Marwijk pentru cotidianul De Telegraaf.

Lotul Olandei va efectua un stagiu de pregătire, în perioada 10-14 mai, la Hoenderlo. Al doilea cantonament al olandezilor, de 12 zile, va avea loc în Austria, începând de pe 19 mai.

Wesley Sneijder (Internazionale Milano), Arjen Robben, Mark van Bommel (ambii Bayern Munchen), Klaas-Jan Huntelaar (AC Milan) şi Rafael van der Vaart (Real Madrid) nu vor participa la primul stagiu, deoarece campionatele în care evoluează încă nu s-au terminat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS