17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIoan Mironaş: Vrem trei puncte cu Craiova

Ioan Mironaş: Vrem trei puncte cu Craiova

Oficialul Ceahlăului a anunţat obiectivul echipei sale pentru meciul cu Universitatea.

 

– Universitatea Craiova vine la Piatra Neamţ, „lanterna roşie" a campionatului, pentru a-şi recupera punctele pierdute cu Internaţional Curtea de Argeş…

– Cu certitudine că va fi un meci încrâncenat, ambele echipe care se întâlnesc miercuri (mâine – n.r.) pe stadionul din Piatra Neamţ au mare nevoie de punctele puse în joc. Chiar dacă, pe moment, Ceahlăul este pe ultimul loc, teoretic avem şansele noastre. Ne vom bate pentru rămânerea în Liga I până când matematic nu mai avem şanse.

– Probabil vă amintiţi că în ultimii ani Universitatea a cam fost „naşul" Ceahlăului în privinţa retrogradării echipei dumneavoastră!

– Aşa este.

– Şi acum probabil că vreţi să vă răzbunaţi pe Universitatea?!

– Nu-i vorba de răzbunare, ci vrem doar să ne însuşim cele trei puncte şi, dacă este posibil, printr-un joc de bună calitate, astfel încât să ne păstrăm suporterii în tribună.

– Antrenorul Filipovici ştie puţin limba română, cum comunică el cu jucătorii Ceahlăului?

– Nu a învăţat încă limba română. El vorbeşte bine engleza, portugheza şi limba lui maternă, iar eu mă ocup de traducere, adică asigur comunicarea dintre antrenorul principal şi jucători.

– Filipovici, ca jucător, a barat drumul Universităţii Craiova spre finala Cupei UEFA 1983, iar acum, ca antrenor al Ceahlăului, vrea din nou să bată Craiova…

– Nu aşa se pune problema. Echipa pe care domnul Zoran Filipovici o antrenează, Ceahlăul Piatra Neamţ, are nevoie de puncte.

– Ce probleme de lot aveţi pentru meciul cu Universitatea?

– Doi jucători sunt suspendaţi: Forminte şi Balde, care au luat galbene în partida de la Vaslui.

– Cine credeţi că va retrograda, cine va lua titlul?

– Nu ştiu şi nici nu vreau să fac pronosticuri. Conform unor zvonuri, s-ar părea totuşi că sunt unele probleme cu acordarea licenţei, astfel că nu este lipsit de interes ca echipa Ceahlăul să se claseze mai sus. De ce? În cazul în care vor fi cu adevărat probleme cu licenţa, atunci am putea să rămânem în Liga I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS