12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGică Hagi, fanul nerazzurrilor în finală

Gică Hagi, fanul nerazzurrilor în finală

În finala Ligii Campionilor, echipa Internazionale Milano, la care evoluează căpitanul naţionalei României, Cristi Chivu, va întâlni, pe 22 mai, pe arena „Santiago Bernabeu" din Madrid, formaţia germană Bayern München. Chivu şi echipa sa îl vor avea ca suporter la acest meci pe Gică Hagi, „Regele" declarând că, la acest meci, va fi fanul campioanei Italiei. „M-am bucurat foarte tare pentru Cristi Chivu că va juca finala şi normal că voi fi fanul lui Inter în acel meci. Ar fi foarte important şi pentru Cristi Chivu, pentru cariera lui, dar şi pentru munca lui la Inter ca ei să câştige această finală. Vom vedea ce va fi", a spus Gică Hagi.

La rândul său, Chivu a spus că se bucură că va juca finala Ligii Campionilor, dar că abia după ce va câştiga trofeul celei mai importante competiţii fotbalistice europene intercluburi va putea să-şi treacă în palmares o performanţă majoră. „Sunt bucuros că joc finala Ligii Campionilor, dar încă nu am realizat nimic", a spus Chivu.

Hagi a mai vorbit şi despre Adrian Mutu, despre care a spus că este sigur că va reuşi să revină din nou la o formă foarte bună, având ambiţia necesară depăşirii perioadei de suspendare de nouă luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS