16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBeşiktaş negociază pentru Mutu

Beşiktaş negociază pentru Mutu

Clubul turc Beşiktaş a demarat negocierile în vederea unui transfer al atacantului Adrian Mutu de la Fiorentina, cu ajutorul lui Mircea Lucescu, fost antrenor al „vulturilor".

Potrivit cotidianului Fanatik, Mutu nu se află pentru prima dată în atenţia clubului Beşiktaş. Gruparea turcă nu a reuşit să-l achiziţioneze în campania precedentă de transferuri pe atacant din cauza valorii mari a acestuia. „Se pare că preşedintele clubului, Yildirim Demiroren, a început discuţiile cu atacantul prin intermediul lui Lucescu şi va încerca să îl convingă pe jucătorul român să vină în Turcia după ce acestuia îi va expira suspendarea, în luna octombrie", notează Fanatik.

Sursa citată menţionează că Mutu mai este dorit de Fenerbahce şi Ajax Amsterdam, grupări care ar fi dispuse să plătească Fiorentinei 5,8 milioane de euro şi atacantului 3,5 milioane de euro. „Clubul Beşiktaş, care nu vrea să lase totul în voia sorţii, este hotărât să realizeze acest transfer în cel mai scurt timp, forţându-şi toate posibilităţile", adaugă Fanatik.

Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, iar presa italiană a scris, în această săptămână, că românul a fost pus pe lista de transferuri la Fiorentina. Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, directorul sportiv al clubului AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, vrea să ca la finalul acestui sezon să îi transfere pe Mutu, Frey şi Vargas, suma totală vehiculată pentru aceste tranzacţii fiind de 35 de milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS