10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIliev şi Trică lasă locul tinerilor

Iliev şi Trică lasă locul tinerilor

Fundaşul central al Ştiinţei, Valentin Iliev, ar putea părăsi Craiova la vară, susţine onlinesport.ro, fotbalistul bulgar ajungând la un acord cu CSKA Sofia. Iliev este dorit de noul manager general de la CSKA, Adalbert Zafirov, însă oficialii clubului de la sud de Dunăre trebuie să-i convingă pe şefii Ştiinţei să-i dea drumul jucătorului, care mai are un an contract cu Universitatea. Valentin Iliev (29 de ani) a venit în această iarnă la Ştiinţa, echipă pentru care a marcat două goluri în 11 partide, dintre care unul cu călcâiul, în meciul cu FC Timişoara, când a fost şi căpitan, în absenţa lui Andrei Prepeliţă. Iliev a mai evoluat pentru CSKA Sofia între 2004 şi 2008, având 80 de meciuri în tricoul echipei bulgare.

Şi Eugen Trică, noul delegat al Universităţii, are şanse mici să mai fie văzut pe teren ca jucător, acesta anunţând că în acest campionat vrea să-şi facă retragerea, urmând să se ocupe de probleme organizatorice şi chiar de antrenorat. În ceea ce priveşte înfrângerea cu Unirea Urziceni, Trică a spus: „Sunt supărat. Am început cu stângul, echipa a pierdut cu 1-4, dar am întâlnit o formaţie foarte bună, organizată, cu jucători de valoare şi asta s-a văzut în teren. Păcat! Noi trebuie să ne câştigăm meciurile noastre, cu Internaţional sâmbătă, şi totul va fi în regulă. Trebuie să ne concentrăm pentru acest meci. Până la vară voi fi delegat, abia atunci voi hotărî cu patronul ce funcţie vom decide să ocup".

Bărboianu, suspendat

 

La partida cu Internaţional Curtea de Argeş, antrenorul Mark Wotte nu va putea conta pe serviciile fundaşului Ştefan Bărboianu, suspendat după ce a primit al şaptelea cartonaş galben în meciul cu Unirea. „Dacă învingeam, eram salvaţi sută la sută de la retrogradare. Nu am intrat prea euforici pe teren. Din contră, ne-am dorit foarte mult să câştigăm. Eram încrezători, aveam un moral bun, însă acesta este fotbalul. Primul gol l-am luat cum l-am luat, la 2-1 ne-am revenit, apoi am ieşit pe atac să egalăm şi am fost prinşi pe contraatac. Au contat absenţele, Spase (Dilevski – n.r.) şi Iliev sunt jucători foarte importanţi", a comentat Bărboianu, pe site-ul clubului Universitatea. Meciul „U" Craiova – Internaţional Curtea de Argeş va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din: Florin Marcu – Ionel Popa şi Cătălin Savu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII