7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUltimele jocuri din acest sezon

Ultimele jocuri din acest sezon

Ambele formaţii şi-au realizat obiectivul fixat în acest sezon. Handbalistele au promovat în Liga Naţională, iar voleibalistele s-au calificat în Cupa Challenge.

 

După ce săptămâna trecută echipa masculină de volei de la SCM-U Craiova a încheiat sezonul competiţional, pe locul 10 în Divizia A1, în acest weekend alte două formaţii de la clubul municipalităţii vor disputa ultimele jocuri oficiale din acest campionat. Echipa feminină de handbal SCM Craiova va evolua sâmbătă, în deplasare, cu Universitatea Timişoara, în cadrul ultimei etape din acest sezon al Diviziei A, seria B. Pentru elevele Victorinei Bora, jocul din Banat va fi ultimul în Divizia A, pentru că în sezonul viitor oltencele vor evolua în Liga Naţională. În actuala ediţie de campionat, handbalistele de la SCM au disputat 20 de partide şi au obţinut victorii pe linie. Echipa obţine promovarea în prima divizie după trei ani de la înfiinţare. Partida de la Timişoara va fi ultima uşoară pentru formaţia craioveană, pentru că din toamnă, în Ligă, ca nou-promovată, va avea parte de partide mult mai dificile. Celelalte meciuri din ultima etapă a campionatului sunt: CSM Bistriţa – CSM Sebeş, Naţional Râmnicu Vâlcea – Viitorul Mediaş şi CSM Slatina – Mureşul Târgu Mureş.

 

Voleibalistele nu mai scapă locul cinci

 

Voleibalistele de la SCM-U Craiova vor disputa la Iaşi ultimul turneu al Diviziei A1, pentru locurile 5-8. Indiferent de ce vor face în cele trei jocuri, elevele lui Bertholt Văsuică şi Puşa Dina nu mai pot scăpa locul cinci la finalul sezonului, ele realizându-şi obiectivul încă de săptămâna trecută, la turneul din Bănie. Locul cinci echivalează cu o participare în Cupa Challenge pentru oltence. La Iaşi, SCM-U a întâlnit vineri seară, după închiderea ediţiei, pe CSU Medicina Târgu Mureş, sâmbătă va juca împotriva echipei VC Unic LPS Piatra Neamţ, iar duminică – contra gazdelor de la Penicilina Iaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS