12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim a câştigat-o pe Elisei

Oltchim a câştigat-o pe Elisei

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a câştigat meciul restant din etapa a 22-a a Ligii Naţionale, din deplasare, cu CSM Cetate Deva Trans, scor 36-29 (20-10). Marele câştig al formaţiei pregătite de Radu Voina a fost însă revenirea pe teren a extremei stânga Valentina Ardean Elisei, „Alice" bifând astfel primul meci oficial după o absenţă de şase luni, cauzată de o ruptură de ligamente, urmată de o intervenţie chirurgicală. Antrenorul „galacticelor" a introdus-o pe teren încă de la început, Elisei reuşind, în minutul 18, un gol din aruncare de la 7 metri, şi unul din acţiune, fiind trecută definitiv pe banca de rezerve în minutul 42.

Valentina Ardean Elisei s-a accidentat în 1 noiembrie, în prima repriză a meciului din Grupa C a Ligii Campionilor, cu rusoaicele de la Zvezda Zvenigorod, câştigat de Oltchim cu 31-27. „Mă simt în stare să joc în finală, însă este foarte important ca până atunci să strâng cât mai multe meciuri în picioare. Eu am crezut mereu în colegele mele că îmi vor îndeplini acest vis de a juca în finala Ligii Campionilor. Acum, împreună cu ele, vreau să câştigăm trofeul", a spus Elisei, pentru Mediafax, făcând referire la „dubla" cu Viborg (8 mai – turul, 15 mai – returul), din finala Ligii Campionilor.

Pentru Oltchim urmează sâmbătă, de la ora 11.00, un nou joc important, din punct de vedere al orgoliilor, pe plan intern, împotriva celor de la HC Zalău, echipa fostului său antrenor, Gheorghe Tadici. Periplul campioanelor va continua cu meciul de luni, de la Baia Mare, în compania Ştiinţei, în devans la etapa a 25-a, după care se vor întoarce la Râmnicu Vâlcea, pentru a disputa joi partida intermediară cu Rapid Bucureşti. Înaintea acestor partide, Oltchim are 44 de puncte în clasament şi este matematic, campioana sezonului 2009-2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS