10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUnited caută înlocuitor pentru Ferguson

United caută înlocuitor pentru Ferguson

Conducerea clubului englez Manchester United a început deja să caute un nou antrenor după ce Sir Alex Ferguson a anunţat că va mai conduce de pe bancă echipa engleză doar pentru încă un sezon.

„Încă un sezon şi plec", le-a spus Ferguson conducătorilor de la Manchester United. Potrivit cotidianului The Sun, Ferguson va pleca în vara anului 2011, cu şase luni înainte de a împlini 70 de ani. „United caută un lider printre importantele vedete ale fotbalului, iar favorit este Jose Mourinho, în prezent la Inter Milano. Totuşi, există persoane la United care nu cred că este omul potrivit. Deşi a avut rezultate foarte bune la Chelsea, el este un tip de «termen scurt» şi mereu în căutarea unui nou job. Ferguson a construit un imperiu pe Old Trafford de-a lungul a 25 de ani. Managerul ideal ar fi cel care se poate implica pe termen lung şi poate aduce stabilitate", a scris The Sun, care reaminteşte că Mourinho este abia în al doilea sezon ca antrenor la Internazionale Milano.

Printre cei vizaţi pentru a-l înlocui pe Ferguson se mai află Pep Guardiola, Fabio Capello, Guus Hiddink, Martin O’Neill sau Arsene Wenger.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU