16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu: Aş fi fost nebun să-mi risc cariera

Mutu: Aş fi fost nebun să-mi risc cariera

Adrian Mutu, care s-a apărat luni în faţa Tribunalului Naţional Antidoping în care era audiat după ce a fost depistat cu sibutramină, a declarat că ar fi fost un nebun să-şi rişte cariera. „Aş fi fost un nebun să-mi pun în pericol cariera la 31 de ani, mai ales după ce s-a întâmplat pe când eram la Chelsea. În acest caz nu ar fi just să fiu suspendat pe viaţă", a spus Mutu în încheierea alocuţiunii sale. Site-ul violanews.com a scris că procurorul Ettore Torri a fost foarte dur cu fotbalistul român şi nu a dorit să ţină cont de circumstanţele atenuante ale jucătorului. Mai mult, „celebritatea" lui Mutu a devenit un fapt agravant, deoarece, conform CONI, de la marii campioni se aşteaptă să aibă un comportament ireproşabil pentru a fi exemple pentru tineri.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de Tribunalul Antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

Adrian Mutu a fost audiat luni la Tribunalul Naţional Antidoping de la Roma de preşedintele tribunalului, Francesco Plotino, şi de procurorul federal al Comitetului Olimpic Italian (CONI), Ettore Tori.

Mutu a fost asistat de avocaţii săi Antonio D’Avirro şi Paolo Rodella şi i-a avut ca martori specialişti pe profesorul Alessandro Mugelli şi doctorul Massimiliano Pieraccini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII