11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStângă vrea buget pentru titlu

Stângă vrea buget pentru titlu

Energia Pandurii Târgu Jiu întâlneşte acasă, sâmbătă, de la ora 18.00, nou-promovata CSM Satu Mare, ocupanta locului nouă în Liga Naţională de handbal masculin. Chiar dacă le desparte patru locuri în clasament, antrenorul gorjenilor, Vasile Stângă îşi avertizează elevii să trateze jocul serios.

„Toate meciurile sunt grele. Satu Mare era la un pas să facă o surpriză cu Reşiţa, aşa că îi luăm în serios. Nu avem probleme, tot lotul e valid. Trebuie să câştigăm totul, iar băieţii sunt decişi să facă asta şi nu vom depinde de alte rezultate. Sunt câteva echipe care pot trata meciurile într-un anumit mod", a comentat Vasile Stângă.

Deşi anunţase că vrea locul trei, unul care permite accederea în Cupa EHF, Stângă are alte planuri în finalul acestui sezon. „Cupa României este un obiectiv. Tratăm foarte serios competiţia, depinde pe ce loc ne clasăm. Dacă terminăm pe trei, jucăm semifinala cu o echipă puternică. Şi din Cupă te poţi duce într-o competiţie europeană, în Cupa Cupelor. Competiţia aceasta e mai uşoară ca EHF, uitaţi, Steaua poate ajunge în finală. Cinstit, aş vrea să mergem în Cupa Cupelor, Cupa EHF e foarte puternică", a spus Stângă. Tehnicianul va condiţiona din vară continuarea înţelegerii cu Energia de asigurare a unui buget şi a unui lot cu care să se lupte pentru câştigarea campionatului. „Dacă se doreşte o performanţă mai mare, rămân. Eu rămân doar să mă bat la campionat. Pentru locul trei sau patru nu vreau, mai bine stau acasă. Vreau să mă bat la campionat cu Reşiţa şi Constanţa, dar să se dorească lucrul acesta", a mai spus Stângă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS