16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGabi Boldici: Trei puncte şi pentru ziua mea!

Gabi Boldici: Trei puncte şi pentru ziua mea!

Fost jucător şi antrenor la Universitatea, Boldici îşi aniversează ziua de naştere după derbiul Rapid – Craiova şi vrea un cadou simbolic pentru el, dar foarte important pentru fosta lui echipă, victoria alb-albaştrilor în Giuleşti.

 

Boldici a prefaţat derbiul de mâine seară cu Rapidul astfel: „Este un meci în care Universitatea Craiova ar putea să profite de haosul din Giuleşti, deja cunoscut: nemulţumirea suporterilor, contestarea şi renunţarea lui Nae Manea la conducerea tehnică a echipei – cel puţin aşa scriu astăzi (ieri – n.r.) ziarele ş.a.m.d. Oltenii trebuie însă să se impună pe teren cu acea ambiţie care a caracterizat Ştiinţa legendară. Băieţii ar trebui să treacă şi peste momentul critic al accidentării lui Florin Costea, golgheterul alb-albaştrilor. Asta-i viaţa de fotbalist! Vreau să-l încurajez în mod public pe Florin, să fie tare şi să aibă încredere în el. Costea este un talent deosebit, dar Craiova are jucători care ar putea să-l suplinească".

 

„Ştiinţa nu-i echipă de retrogradare“

 

Gabi, care duminică împlineşte 53 de ani, a completat: „Pronostic? Ştiinţa nu-i echipă de retrogradare, iar sâmbătă seară trebuie să demonstreze pe teren că locul ei este mai sus în clasament. Asta-i opinia mea, că Universitatea este o echipă valoroasă, iar cu timpul Craiova va confirma. Nici prin cap nu-mi trece că s-ar putea să se repete umilinţa din 2005, atunci când Universitatea a retrogradat. Revenind la derbiul de mâine, cum spuneam, Craiova trebuie să profite de haosul din Giuleşti şi să joace cu mult curaj, astfel încât la final tabela de marcaj să fie în favoarea echipei-fanion a oltenilor. Să joace cu determinarea din întâlnirea cu FC Braşov, cu ardoarea din partida cu Poli Iaşi şi atunci n-au cum să piardă. Nici un egal n-ar fi rău în Giuleşti, dar aş vrea victorie. Pentru ei, că au mare nevoie de puncte acum, dar şi pentru… mine. Duminică îmi aniversez ziua de naştere, iar trei puncte în Giuleşti ar fi cel mai tare cadou pentru mine!".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII