22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportWotte şi jucătorii, vinovaţi

Wotte şi jucătorii, vinovaţi

Adrian Mititelu a sărit la gâtul fotbaliştilor săi, dar şi a antrenorului,  fiind nemulţumit că a investit într-o echipă care luptă să scape de retrogradare.

Universitatea a pierdut la Bistriţa şansa de a adăuga trei puncte în clasament şi rămâne pe locul 15, retrogradabil. Preşedintele Ştiinţei, Adrian Mititelu, a declarat la Oltenia 3TV că eşecul cu Gloria este cauzat exclusiv de jucători şi de antrenori. „Am fost lamentabili, am jucat prost, partida a fost prost pregătită. Şumudică a fost mult mai isteţ ca noi toţi, nu numai ca Wotte. Nu pot spune că a greşit Wotte în acest meci, dar nici nu a fost prea inspirat. Nici la tactică, nici la schimbări. Nu mai putem invoca ghinionul sau arbitrajul. Probabil că golul marcat repede i-a făcut deja pe unii câştigători. Au trecut deja cinci etape din acest retur de campionat, iar noi avem doar trei puncte (patru – n.r.). Am cheltuit cinci milioane în acest an ca să mă bat la retrogradare. Nu am dat drumul la anumiţi jucători ca să facem performanţă, iar noi suntem unde suntem. Wotte m-a costat mult. Poate este printre cei mai bine plătiţi antrenori. Azi (miercuri – n.r.) nu a fost un duş rece, a fost o adevărată inundaţie. Vine un meci foarte important, cu Poli Iaşi. Nici nu mă gândesc să nu câştigăm, îmi vine deja rău când mă gândesc la acest meci“, a comentat Mititelu.

Wotte, dezamăgit de arbitru şi de jucători

Şi antrenorul Mark Wotte a fost supărat după meci, taxând greşeala colectivă de la al doilea gol bistriţean. „A fost un start bun, am avut 1-0 repede. A fost incredibil că arbitrul a dat penalti la acea fază fiindcă era evident că Găman juca mingea. Consider că penaltiul a fost un cadou făcut Bistriţei. Sunt mulţumit de evoluţia echipei din prima repriză, mai ales de jocul ofensiv. Ne-am creat patru-cinci ocazii prin Florin Costea. Partea a doua a fost dezamăgitoare. Mult mai slabă, în comparaţie cu prima. Am fost forţat să fac anumite schimbări. Dina a ieşit accidentat, Spase a revenit după o perioadă lungă de inactivitate, iar acest lucru s-a resimţit. Cel mai prost moment al echipei îl consider faza de la golul doi al Bistriţei, când ne-am apărat foarte slab. În ultimele zece minute ne-am pierdut concentrarea şi nu am ştiut să profităm de inferioritatea numerică a adversarului. Alt aspect ce m-a nemulţumit a fost faptul că, în repriza secundă, atacanţii au fost surprinşi de cinci – şase ori în ofsaid, lucru inadmisibil. Am pierdut un meci pe care nu aveam voie să-l pierdem şi cred că un rezultat de egalitate era just. Ştim că Internaţional ne-a egalat la puncte, deci victoria cu Poli Iaşi e vitală“, a spus Wotte.

Andrei Ionescu: Să bată Poli Iaşi!

Fostul jucător al Universităţii, Andrei Ionescu, vândut de Adrian Mititelu la Steaua pentru 500.000 de euro, a ajuns în cele din urmă la Poli Iaşi. Craioveanul nu va evolua însă duminică împotriva Ştiinţei, din cauza unei clauze care s-a păstrat şi după împrumutul la Iaşi. Conform acesteia, dacă mijlocaşul ar juca împotriva formaţiei oltene, gruparea din bulevardul Ghencea ar fi obligată să achite 100.000 de euro. O clauză identică există şi în acordul de transfer al lui Vali Badea de la Universitatea la Poli Iaşi, surse apropiate clubului din Copou susţinând că la transferul lui Badea ar fi fost vorba şi de nişte sume de bani. Revenind la Andrei Ionescu, acesta a declarat ieri că nu doreşte ca Universitatea să retrogradeze, dar vrea ca Poli Iaşi să învingă duminică. „Nu am uitat faptul că sunt craiovean şi că am crescut acolo. Vreau ca Poli Iaşi să câştige duminică, pentru că sunt profesionist şi ţin cu echipa la care joc. Însă, vreau şi ca Universitatea Craiova să nu aibă probleme. Domnul Mititelu m-a ajutat enorm. Mi-a dat o şansă importantă la 15 ani, m-a susţinut, mi-a influenţat cariera şi mi-a dat tricoul cu numărul 10 al Craiovei la 17 ani. De aceea eu nu pot să fiu supărat pe dumnealui, indiferent de modul în care vorbeşte despre mine. Are tot dreptul să mă critice. Eu cred că m-a făcut trădător doar pentru că a ţinut foarte mult la mine“, a spus „Micul Balaci“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

28 COMENTARII