13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoldovan: FC Braşov vrea maximum de puncte

Moldovan: FC Braşov vrea maximum de puncte

Antrenorul braşovenilor a afirmat că întâlnirea de sâmbătă este foarte dificilă, deoarece Universitatea Craiova este în foame de puncte, dar echipa sa este pregătită pentru a face un joc bun.

– Cum Universitatea Craiova este cu apa la gură, cred că vă închipuiţi ce meci vă aşteaptă sâmbătă la Turnu Severin…
– Ştiu că vom avea un meci foarte dificil împotriva unei echipe care se află în dificultate. Craiova are nevoie de puncte. Suntem însă pregătiţi din acest punct de vedere, ştim ce ne aşteaptă sâmbătă la Turnu Severin. Venim să facem un joc bun, să reuşim maximum în această întâlnire. Universitatea are un lot valoros, cu jucători tineri, de perspectivă, şi nu ştiu cum au ajuns în situaţia actuală, nu-mi dau seama.
 
„Şi problemele colaterale apasă pe umerii jucătorilor olteni“

– Cum aţi caracteriza Craiova 2010, cu olandezul Wotte la cârma tehnică?
– Este destul de greu să fac o caracterizare în condiţiile în care, cum spuneam, echipa este într-o situaţie dificilă. Lucrurile nu au mers foarte bine de la începutul campionatului. Acum, la început de retur, cu un nou antrenor, olandez, nu-mi dau seama ce s-a petrecut. La Dinamo, dacă s-ar fi acordat acel penalti, cred că alta ar fi fost soarta partidei. Oltenii n-au reuşit apoi să învingă pe Gaz Metan Mediaş şi doar în ultima întâlnire, cea de la Târgu Jiu, a obţinut primul punct din acest retur. Craiova este o echipă cu probleme, cu frământări şi care apasă însă şi pe umerii jucătorilor. Cred că şi din cauza asta jucătorii nu se pot exprima la capacitatea maximă.
– Concret, la ce vă referiţi?
– Iau în calcul, printre altele, şi mutarea echipei din Craiova la Turnu Severin, dar problemele Craiovei nu-i… problema mea. Însă, toate aspectele colaterale din jurul echipei contează.
– Vă deranjează că veţi juca la Turnu Severin?
– Nu, dar aş fi preferat să jucăm pe „Ion Oblemenco“. Până la urmă, locul Universităţii este la Craiova.

„Mititelu m-a ofertat, dar nu m-a convins cu nimic“

– În urmă cu ceva vreme aţi fost în cărţi pentru a prelua conducerea tehnică a Universităţii Craiova. De ce s-a rupt filmul?
– Era destul de greu să ajung la Craiova în condiţiile propuse de domnul Mititelu. De fapt, nici acum nu ştiu cât de serioasă a fost discuţia. Nu m-a convins oferta dânsului, nici discursul. Aşteptam, de fapt, un răspuns din partea dumnealui, dar am lăsat-o în coadă de peşte deoarece, repet, nu m-a convins. Mie mi-a plăcut tot timpul Universitatea Craiova, un izvor de talente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII