21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTyrone Mitchell revine în Bănie

Tyrone Mitchell revine în Bănie

Jucătorul american va fi astăzi adversarul Craiovei, făcând parte din echipa CSM Oradea, alături de un alt fost component al SCM-U, Rareş Paşca.

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova primesc astăzi, de la ora 18.00, vizita formaţiei CSM Oradea, într-o partidă restantă din prima etapă a returului Diviziei A. Meciul ar fi trebuit să se dispute pe 19 ianuarie, dar a fost amânat la cererea oltenilor, care au motivat că au şapte jucători indisponibili.
CSM Oradea a făcut memoriu la Federaţia Română de Baschet (FRB), iar în urma şedinţei Biroului Federal din 18 ianuarie s-au hotărât următoarele: „În cazul meciului amânat dintre Craiova şi CSM Oradea se va convoca atât Comisia de Disciplină, cât şi Comisia de Etică. Comisia de Competiţii primeşte ultimul avertisment şi la următoarea abatere se va dizolva“. Zilele trecute, managerul clubului orădean, Şerban Sere, a afirmat că acest caz nu a fost analizat de Comisia de Etică, dar îşi doreşte ca echipa bihoreană să învingă Craiova pe teren, în nici un caz la „masa verde“.
Revenind la partida de astăzi, oaspeţii sunt favoriţi. Au avut un parcurs bun în acest retur, înregistrând în cele nouă partide disputate şase victorii şi doar trei eşecuri. Elevii lui Cristi Achim ocupă locul 11, la un punct în spatele a două formaţii (Energia şi BC Mureş) care au un meci mai mult disputat, şi visează la locul opt, ultimul calificant în play-off. Craiovenii, pregătiţi de Paul Nicolae, ocupă locul 14 în Divizia A, înregistrând două victorii în cele nouă partide din retur.

Duel Bassett – Mitchell

Spectatorii craioveni îl pot urmări la lucru pe fostul jucător al SCM-U din sezonul trecut, coordonatorul de joc american Tyrone Mitchell. Tyrone, care a declarat că îl leagă amintiri plăcute de Craiova, a fost idolul fanilor craioveni în sezonul trecut, iar din vară i-a luat locul, atât în teren, cât şi în inimile suporterilor, O’Darien Bassett, declarat zilele trecute MVP-ul lunii februarie.
Chiar dacă SCM-U nu a reuşit nici o victorie luna trecută, Bassett, cel mai bun marcator din campionat, a fost primul în clasamentul eficienţei, urmat de orădeanul Mandic. Tyrone Mitchell, transferat la începutul acestui an la CSM Oradea, a jucat în nouă partide, având un procentaj de 13,6 puncte reuşite pe meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII