11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStroe: Nu mai stau pe bancă

Stroe: Nu mai stau pe bancă

După ce a stat pe banca Ştiinţei cu Fiorentina, Bordeaux sau Benfica, C.A. Stroe a avut ocazia să simtă şi pulsul echipei actuale.

În meciul de sâmbătă, de la Turnu Severin, pe banca de rezerve a Universităţii Craiova a luat loc şi Corneliu Stroe, mentorul „Craiovei Maxima“, în prezent preşedinte de onoare al Ştiinţei. „Am fost pe banca de rezerve a Universităţii Craiova până prin 1996, dar nu mai ţin minte care a fost ultimul meci… De ce am stat pe bancă la meciul cu Gaz Metan Mediaş? Nu a fost ideea mea, ci a conducerii clubului şi a apropiaţilor acestuia. Mi-au propus acest acest lucru în ideea că poate am o influenţă pozitivă asupra celor şapte-opt jucători ai Ştiinţei care sunt studenţi la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova. În plus, s-a întâmplat ca Silvian Cristescu să nu poată sta pe bancă, el fiind, după cum se ştie, suspendat. Nu cred că voi mai sta pe bancă, am şi alte probleme. I-am anunţat pe cei din conducerea Universităţii că ar fi bine să desemneze un salariat al clubului“, a declarat Stroe.
Despre partida pierdută de Universitatea în faţa Mediaşului, Stroe a spus: „Două lucruri au condus la insuccesul echipei alb-albastre. În primul rând, lipsa de angajament a jucătorilor noştri. Câţiva dintre ei au fost cu mult sub valoarea lor. Pe de altă parte, replica pe care ne-a servit-o adversarul a fost cu mult peste aşteptări, adică am dat peste o echipă foarte bine organizată, disciplinată tactic, care s-a angajat total şi care ne-a dominat. Pe scurt, ne-a învins pe drept. Şi nu se poate reproşa nimic arbitrajului“.
„Cu riscul de a repeta o banalitate, zic şi eu că speranţa moare ultima. Dacă însă lucrurile continuă aşa, perspectivele sunt sumbre“, a completat preşedintele de onoare al clubului.

Nici spectatorii severineni nu au fost convinşi

Veniţi în număr destul de mare pe „Municipal“, suporterii severineni au plecat dezamăgiţi de la stadion. Aceştia s-au înghesuit să intre pe noua arenă de la malul Dunării şi, profitând de lacunele de organizare, cei care îşi cumpăraseră bilete la peluze au rămas la tribuna a II-a, care, la un moment dat, a devenit neîncăpătoare. Astfel, jandarmii au fost nevoiţi să deschidă porţile de la gardurile de siguranţă din stadion pentru a aerisi zona. Mutarea, făcută la pauză, i-a obligat pe cei 20 de suporteri, veniţi de la Craiova special pentru a protesta împotriva exilării echipei, să treacă într-un alt sector. Suporterii severineni au taxat scandările ultraşilor craioveni, dar şi jocul slab al juveţilor, folosind îndemnuri gen „Costea joacă şi tu ceva!“, sau ironii care îl vizau pe acelaşi fotbalist: „Poate iei o horă înainte“.
Nu doar „Diamantul“ Ştiinţei a fost luat în vizor, ci întreaga echipă, scorul aducând un val de critici, ceea ce demonstrează un lucru general valabil: şi la Craiova, şi la Severin, fanii alb-albaştri aşteaptă rezultate favorabile. Doar acestea pot ţine publicul alături de echipă, altfel am putea auzi tot mai des cuvintele unor fani severineni, care, grăbindu-se să părăsească „Municipalul“ la 0-2, spuneau: „Nici la ăştia nu ai ce să vezi. Data viitoare nu mai venim“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

31 COMENTARII