11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho l-a învins pe Abramovici

Mourinho l-a învins pe Abramovici

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul lui Inter Milano, a ieşit învingător cu 2-1 din confruntarea cu Chelsea Londra, echipa patronată de Roman Abramovici, cel care l-a concediat în urmă cu doi ani şi jumătate din cauză că nu a reuşit să cucerească trofeul Ligii Campionilor. Partida, care a contat pentru prima manşă a optimilor de finală ale aceleiaşi competiţii, a început cum nu se poate mai bine pentru Inter, italienii deschizând scorul încă din minutul 3, când atacantul argentinian Diego Milito a înscris cu un şut de la 10 metri, în urma unei pase a lui Sneijder.
Italienii şi-au păstrat avantajul de pe tabelă până în minutul 50, când Salomon Kalou a primit o pasă bună de la Ivanovic şi a şutat de la 18 metri, învingându-l pe portarul Julio Cesar. Doar cinci minute a rezistat egalitatea pe tabelă, pentru că argentinianul Esteban Cambiasso a marcat pentru 2-1 cu un şut deviat de un fundaş advers. Fundaşul român al gazdelor, Cristi Chivu, a fost prezent în tribunele arenei San Siro, el nefiind încă refăcut după accidentarea suferită la cap. Partida a fost marcată de câteva greşeli mari de arbitraj ale centralului spaniol Medina Cantalejo. Cea mai mare dintre ele a fost consemnată la sfârşitul primei reprize, când nu a acordat un penalti pentru Chelsea, la un fault comis în careu asupra lui Kalou.

Mourinho: A fost penalti la Kalou

După meci, Mourinho a recunoscut că echipa sa a fost avantajată de arbitrul Mejuto Gonzalez.
Referitor la faultul comis în careu de Samuel asupra lui Kalou, infracţiune rămasă fără urmări pentru gazde, tehnicianul a spus: „Dacă faza s-ar fi petrecut în careul lui Chelsea, mi-ar fi plăcut ca arbitrul să-mi dea penalti. Da, a fost penalti. Italia nu mă schimbă. Eu sunt întotdeauna fairplay şi aşa voi rămâne“, a spus portughezul pentru postul Sky Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS