24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDesfiinţaţi Dinamo!

Desfiinţaţi Dinamo!

Duminică seară, cea mai hulită echipă din ţară ne-a privat iarăşi de obţinerea unui rezultat bun. Spun asta deoarece fiul puşcăriaşului Gheorghe Constantin, hoţul Augustus, a fost cel care a servit plocoanele, respectând directivele trasate din lojele dansatorului Borcea.
Tupeul „căţeilor“ a fost mare şi înainte de meci, când Dinu, ameţit probabil de Bachus, a afirmat că Ştiinţa i-a furat titlul lui Dinamo în trecut, dar şi după meci, când acelaşi „pătat“ şi acţionarul Cristi Borcea au avut tupeul să declare că Moţi a fost faultat în atac de Costea.
Meciul Dinamo – Craiova a fost trântit de către Constantin junior cu mare stil. Doar a învăţat de la tatăl său manevrele şi directivele ce ar trebui respectate, pentru o viaţă cât mai longevivă de arbitru. Nici tupeul tâlharului nu ne mai suprinde, acesta fiind foarte indignat de pedeapsa drastică primită.
Privind în trecut la partidele în care echipa alb-roşie a fost avantajată, nu poţi să nu te întrebi cum de nu s-a dat încă o sancţiune împotriva acesteia? Nici nu mai are sens să comparăm situaţia cu cea a unei echipe imense ca Juventus Torino sau a altor trupe care au retrogradat, au fost suspendate ori desfiinţate din cauza ilegalităţilor făcute de oficialii lor pentru triumful final.
Mi se pare penibil că presa bucureşteană nu opinează pentru excluderea din arbitraj a lui Augustus, nu îi cere demisia lui Igna, un om vândut „câinilor“, şi nu îi vrea capul lui Mircea Sandu, cel care s-a angajat că o să răspundă pentru prestaţia arbitrilor.
Mafiotul Sandu nu se disculpă, se face că plouă şi întoarce iarăşi capul, cerând linişte, deoarece nu consideră că o astfel de fază merită atâta scandal. Cine ştie ce rol în organigrama clubului Dinamo o să-i fie oferit acestuia sau lui Igna, dacă vor sări vreodată din schema federală… Că doar nu e bine să rămână Prunea singur şi să predea tainele hoţiei unor complexaţi cu aere de spartani!
Un club înfiinţat dintr-o supradoză de sibutramină nu poate decât să te dezguste. Unde e Cristian Tudor Popescu să reclame excluderea clubului Dinamo, după modelul linşării cerute pentru „dopatul“ Mutu? Unde este „cinstitul“ Ioaniţoaia, care nu mai ştia cum să le pupe tălpile lui Dinu şi Borcea, pentru o friptură şi un şpriţ aniversar, la final de campionat? Totul pentru Dinamo, ca să asculte şi alde Borcea melodia din Ligă.
Pe de altă parte, e şi vina noastră că l-am votat pe Borcea să fie în comitetul executiv, că-i omenim pe Turcu şi compania înaintea fiecărui meci de la Craiova şi că le oferim un respect pe care nişte persoane de ultima speţă nu-l merită.
Nu cred că va exista o finalizare a acestui caz. Dacă se doreşte curăţarea fotbalului şi a sportului românesc, atunci clubul Dinamo trebuie desfiinţat, din cauza practicilor murdare folosite în mod constant. Poate doar aşa o să dispară spiritul hoţiei, îmbibat în toate ungherele „Gropii“ din Ştefan cel Mare.
P.S.: Chiar dacă patronul face foarte des scandal şi se autovictimizează constant pentru a-şi justifica lipsurile, de data aceasta este perfect motivat să îşi ceară dreptatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII