11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCiobotariu: Putem bate la Vaslui!

Ciobotariu: Putem bate la Vaslui!

După eşecul de acasă cu Astra, antrenorul Pandurilor afirmă că echipa sa ar putea obţine victoria în meciul din deplasare cu FC Vaslui prin angajament total, determinare şi dăruire a jucătorilor.

Pandurii Târgu Jiu a plecat spre Vaslui, via Focşani, încă de ieri-dimineaţă, antrenorul Ciobotariu convocând, în mare, acelaşi lot de jucători ca şi în partida cu Astra Ploieşti. Doar Tilincă şi Vranjes nu au făcut deplasarea, în locul lor fiind cooptaţi Arrieta şi Tremonti. Tehnicianul pare însă hotărât să facă modificări în unsprezecele de start. „Vor intra jucătorii pe care eu îi consider apţi pentru competiţia oficială şi care sunt în cea mai bună formă. După cum i-am văzut la antrenamente, par în formă mai bună, au receptat bine mesajul meu şi acum rămâne să demonstreze în joc, pentru că una e antrenamentul şi alta e jocul. O să fac modificări, dar nu ştiu câte. Vor juca cei care sunt mai în formă la ora meciului“, a spus Ciobi. Alături de Arrieta şi Tremonti au mai fost convocaţi şi cei doi suspendaţi din prima etapă, Popete şi Raskovic. Atacantul sârb, Milanko Raskovic, susţine că FC Vaslui este una dintre cele mai puternice echipe din Liga I şi doar cu forţa grupului poate fi învinsă. „A fost o lecţie pentru noi meciul cu Astra. Toţi jucătorii ştiu ce trebuie să facă acum, dar va fi foarte greu la Vaslui. Ştiu şase-şapte jucători de la ei, iar FC Vaslui este cea mai bună echipă din campionat, după CFR Cluj şi Dinamo. Trebuie ca toţi să dăm 100% şi mai mult pentru a obţine un rezultat bun. Cred în echipă. Când un jucător nu dă totul, nu se poate spune că e o echipă. Antrenorul ştie ce trebuie să facem“, a spus Raskovic.

Ciobotariu crede în recuperarea punctelor la Vaslui

Antrenorul gorjenilor speră să recupereze la Vaslui punctele pierdute acasă cu Astra: „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar noi avem dorinţa asta de-a ne aduce punctele înapoi. Prin angajament, determinare, dorinţă de victorie şi dăruire putem obţine o victorie. Dacă vom avea astea de partea noastră şi vom crede în şansele noastre, atunci le vom pune probleme adversarilor. Am avut o discuţie cu jucătorii şi am căzut de acord că trebuie să recuperăm neapărat punctele pierdute acasă. Primul prilej îl avem sâmbătă. Rămâne de văzut acum care va fi prestaţia lor şi modul în care se vor comporta pe teren“. Condescu, în schimb, ar prefera ca Pandurii să câştige bătăliile cu echipele apropiate valoric şi nu neapărat cu „granzii“ campionatului: „Cel mai important lucru este să câştigăm cu echipele cu care ne batem în zona noastră de clasament. Dacă batem la Vaslui, nu are nici o relevanţă asupra clasamentului, pentru că, dacă învingeam Astra, ne duceam la şase puncte de ei. Este foarte frumos să baţi Steaua, Dinamo, noi facem meciuri mari, dar nu ne descurcăm prea bine cu echipele de acelaşi nivel ca noi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU