17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorii scontate pentru voleibaliştii craioveni

Victorii scontate pentru voleibaliştii craioveni

Aşa cum era de aşteptat, cele două echipe de volei de la SCM-U Craiova s-au impus în partidele disputate sâmbătă în deplasare, cu ultimele clasate din Divizia A1, în cadrul etapei a 17-a. Băieţii au jucat la Braşov cu echipa locală CVM şi s-au impus după trei seturi, cu 25-23, 25-14 şi 25-15.
Antrenorul Dan Pascu a folosit în această partidă toţi jucătorii care au făcut deplasarea în oraşul de sub Tâmpa: A. Stoian, Briscan, Oprişor, Munteanu, Todoran, Terpea, Călin (libero), Filip, Căpitanu, Teleleu, Bala şi Voineag. „Deşi Braşovul este o echipă condamnată la retrogradare, noi am tratat serios partida. Am jucat pe puncte, n-a fost un meci spectaculos, ci unul la rezultat. Ne-am propus să ne impunem în trei seturi şi am realizat obiectivul. Am rulat tot lotul, dându-le posibilitatea tuturor jucătorilor să evolueze“, a spus după partidă antrenorul craiovean Dan Pascu. În urma acestei victorii, a cincea din actualul sezon, oltenii ocupă locul 10 în clasament, urmând ca etapa viitoare să primească vizita formaţiei Torpi Târgu Mureş.
Şi echipa feminină de volei de la SCM-U a câştigat tot cu 3-0 (19, 20, 6) partida cu CSM 2007 Focşani, dar antrenorul Petrică Stancă a spus că adversarele au avut o evoluţie surprinzător de bună în primele două seturi: „Surprinzător pentru ceea ce ştiam. Echipa din Focşani a jucat cu mult peste ceea ce credeam. Au avut o evoluţie bună în primele două seturi, în care a trebuit să ne întrebuinţăm serios. De remarcat evoluţia jucătoarelor Bojana Radulovic şi Crina Hosu. Poate că am întins jocul prea mult în setul doi, dar victoria noastră în trei seturi nu putea fi pusă la îndoială. Per ansamblu am făcut un meci bun şi am obţinut o victorie scontată cu 3-0“. Acesta a mizat pe jucătoarele: Radulovic, Hosu, I. Alexandru, Drâmboi, Moldovan, Kaleb – Mozgon (libero). Au mai jucat: Bucur, Sturzu şi Popovici.
Cu opt victorii şi tot atâtea înfrângeri, voleibalistele din Bănie ocupă locul şase în clasament, iar sâmbătă joacă acasă cu IOR Bucureşti (locul 11).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS