10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtefan Radu are antrenor nou la Lazio Roma

Ştefan Radu are antrenor nou la Lazio Roma

Antrenorul italian Edoardo „Edy“ Reja a anunţat ca va prelua formaţia Lazio Roma, la care joacă şi românul Ştefan Radu, şi care ocupă locul 18 în Serie A, urmând să-l înlocuiască pe Davide Ballardini.
„M-am gândit mult, însă am decis să accept oferta. Plec la Roma. Am refuzat în ultimele luni mai multe oferte din Italia, însă Lazio este o provocare importantă“, a declarat Reja, de 64 de ani, aflat în prezent la formaţia croată Hajduk Split, el urmând, conform presei locale, să primească un salariu anual de 1,5 milioane de euro.
Hajduk Split va primi o indemnizaţie de 150.000 de euro pentru Reja.
Formaţia Lazio, învinsă duminică pe teren propriu de Catania, scor 0-1, se afla pe o poziţie retrogradabilă, iar preşedintele Claudio Lotito a anunţat că va lua măsuri.
Marţi seară, jucătorii au fost nevoiţi să se antreneze în sală, după ce aproximativ 400 de fani furioşi au escaladat un grilaj pentru a pătrunde pe terenurile exterioare. În total, circa o mie de suporteri şi-au manifestat nemulţumirea în jurul centrului de antrenament, iar, conform poliţiei, cinci persoane au fost arestate, iar trei au fost rănite.
Reja a antrenat mai multe echipe italiene, între care şi Napoli, echipă la care s-a dus în 2004, când formaţia se afla în Serie C. Sub conducerea sa, clubul a promovat în Serie B în 2006 şi în Serie A anul următor. El a fost demis de la gruparea napoletană în martie 2009 şi a plecat la Hajduk Split în august 2009.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS