17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDragomir: Şi Mititelu, şi Solomon vor pierde!

Dragomir: Şi Mititelu, şi Solomon vor pierde!

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a afirmat că a încercat să împace pe finanţatorul Universităţii cu primarul Craiovei, dar n-a reuşit din cauza orgoliilor celor doi. „Oracolul de la Bălceşti“ susţine că locul Ştiinţei este pe „Ion Oblemenco“.

– Prin aducerea olandezului Mark Wotte la cârma alb-albaştrilor, credeţi că Universitatea Craiova ar putea avea rezultate mai bune în retur faţă de tur?
– Nu-l cunosc pe Wotte ăsta, să-l văd întâi şi apoi mai vorbim.
– Universitatea Craiova este la sfârşitul turului pe locul 14, iar în această iarnă jucătorii titulari, cu contracte mari, au fost îndepărtaţi de la echipă de finanţator din cauza crizei, iar acum speranţele noastre pentru un retur mai bun se leagă de acest nou antrenor, venit din cunoscuta şcoală de fotbal olandeză…
– Nu mă tot chestionaţi pe mine despre Universitatea Craiova. Eu nu ştiu problemele astea. Întrebaţi-l pe Adrian Mititelu, el a dat banii. El ştie mai bine decât mine situaţia echipei din Craiova.

Mitică nu poate să facă pace la Craiova

– Un subiect fierbinte în Bănia fotbalistică este posibila disputare a meciurilor Universităţii Craiova, din acest retur, pe stadionul din Drobeta Turnu Severin, decizie anunţată de Mititelu. Cum comentaţi această posibilitate?
– Nu comentez acest subiect. În orice caz, nu-mi place această situaţie.
– Sunteţi preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Aţi încercat să vă implicaţi în acest caz?
– Am căutat să-i împac pe cei doi, adică pe Aurică Solomon, primarul Craiovei, cu Adrian Mititelu. Şi n-am putut, asta-i situaţia în acest moment.
 – De ce?
– Amândoi sunt doi olteni orgolioşi. Şi, ascultaţi-mă pe mine, pierd amândoi!
– După părerea dumneavoastră, locul Universităţii Craiova este pe „Ion Oblemenco“, nu?
 – Da, sigur că da.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII