9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlaru, aproape de tabloul principal la Paris

Olaru, aproape de tabloul principal la Paris

Tenismana română Raluca Olaru (foto) mai are nevoie de o victorie pentru a accede pe tabloul principal al turneului WTA de la Paris (Franţa), la polul opus aflându-se Simona Halep, care a fost eliminată în turul al doilea al calificărilor.
Raluca Olaru pare să-şi fi revenit după evoluţia mai puţin reuşită de la Fed Cup, fiind la un pas de tabloul principal al turneului din capitala Franţei (700.000 de dolari), după ce a reuşit duminică două victorii. În prima confruntare a trecut de jucătoarea georgiană Margalita Chakhnashvili, scor 2-6, 7-6(3), 6-1, iar în cea de-a doua a surclasat-o pe franţuzoaica Anais Laurendon cu un dublu 6-3. Raluca Olaru se va lupta pentru un loc pe tabloul principal cu bielorusa Darya Kustova.
Din nefericire, Simona Halep nu a cunoscut victoria în turul secund al calificărilor, la fel ca în ediţia trecută a turneului. Constănţeanca de 18 ani a început bine ziua, a învins-o în minimum de seturi, scor 7-6(4), 6-3, pe Camille Pin (Franţa), dar nu i-a făcut faţă Barborei Zahlavova Strycova, a doua favorită a calificărilor, cedând cu 1-6, 4-6.
Pe tabloul principal al turneului de la Paris sunt deja prezente două românce, Sorana Cârstea şi Alexandra Dulgheru. Sorana o va întâlni în prima rundă pe americanca Melanie Oudin, iar Alexandra pe Elena Vesnina, a opta favorită la cucerirea trofeului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS