3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFiorentina şchioapătă fără Adrian Mutu

Fiorentina şchioapătă fără Adrian Mutu

Fiorentina a bifat, miercuri seară, al doilea meci consecutiv fără victorie, după ce Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control antidoping. Gruparea „viola“ a fost învinsă, în deplasare, cu 1-0, de Inter Milano, în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei. Unicul gol al meciului de pe „San Siro“ a fost marcat de argentinianul Diego Milito, în minutul 34. Precedenta partidă disputată de Fiorentina fără Mutu a fost cea de la Cagliari, din campionat, încheiată la egalitate, scor 2-2, duminica trecută.
Antrenorul Cesare Prandelli a declarat după meciul cu Inter că în jocul Fiorentinei se simte absenţa atacantului român. „Evident că se simte lipsa lui Mutu. El a fost, este şi sper că va mai fi un jucător de bază la noi. Încercăm să compensăm absenţa sa cu ajutorul lui Jovetic, care sunt convins că va creşte de la meci la meci“, a spus tehnicianul.
Altfel, fostul jucător şi căpitan al Fiorentinei, Tomas Ujfalusi, în prezent la Atletico Madrid, este de părere că Mutu nu va primi o pedeapsă de suspendare mai mare de două luni. „Am citit ce s-a întâmplat cu Adrian. Sunt convins că nu va primi o suspendare mai mare de două luni. Îmi pare rău pentru el, pentru că abia revenise pe gazon după acea accidentare şi traversa o perioadă extraordinară, în care a marcat multe goluri importante pentru Fiorentina“, a spus fundaşul ceh, care a fost unul dintre prietenii cei mai buni ai lui Mutu atunci când evolua la gruparea din Florenţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU