13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, la antrenamente

Mutu, la antrenamente

Atacantul român Adrian Mutu s-a antrenat, luni după-amiază, alături de coechipierii de la echipa AC Fiorentina, pe stadionul „Artemio Franchi“. „Briliantul“, care este suspendat provizoriu după ce a fost depistat de două ori cu sibutramină, are dreptul să se antreneze alături de coechipieri până la luarea unei decizii. El s-a pregătit pentru a se menţine în formă, dar şi pentru a demonstra că este foarte motivat. Conform cotidianului La Nazione, atacantul român intenţionează să dea în judecată firma care produce medicamentul, deoarece în prospect nu se scrie că acesta conţine sibutramină. Publicaţia italiană a notat că este dificil de dat un verdict în privinţa deciziei finale, dar oficialii Fiorentinei speră ca Mutu să primească doar o amendă. De altfel, clubul din Florenţa a anunţat pe site-ul său
oficial că Adrian Mutu este pe lista pentru Liga Campionilor. Lotul Fiorentinei pentru Champions League cuprinde următorii jucători: Avramov, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Gobbi, Jovetici, Kroldrup, De Silvestri, Marchionni, Mutu, Vargas, Santana, Montolivo, Pasqual, Comotto, Natali, Seculin, Zanetti, Felipe, Bolatti şi Keirrison.
Potrivit presei italiene, pe lista pentru cea mai importantă competiţie fotbalistică europeană intercluburi pot fi incluşi alţi jucători doar în locul fotbaliştilor cedaţi. Astfel, în locul lui Dainelli, Castillo şi Jorgensen au fost incluşi Felipe, Keirrison şi Bolatti. „Toţi ceilalţi jucători care făceau parte din lista precedentă nu pot fi şterşi“, a notat La Repubblica.
Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma a două controale antidoping, primul efectuat pe 10 ianuarie 2010, după meciul Fiorentina – Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, şi al doilea – pe 20 ianuarie, după meciul Fiorentina – Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei. Pe 29 ianuarie, Comitetul Olimpic Italian a anunţat că a dat curs solicitării procurorului antidoping al Tribunalului Naţional Antidoping de suspendare a lui Mutu, până la luarea unei decizii în cazul său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS