12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristian Melinte, dat afară de Becali al Italiei

Cristian Melinte, dat afară de Becali al Italiei

Preşedintelui clubului Palermo nu i-a picat bine că fundaşul român a comis un fault în meciul cu Bari şi a decis ca acesta să plece de la echipă.

Aventura în Sicilia a unuia dintre cei doi români ai formaţiei Palermo, Cristian Melinte, s-a încheiat. Excentricul preşedinte al grupării „roz-negre“, Maurizio Zamparini, un fel de Gigi Becali al Italiei, s-a supărat că acesta a provocat un penalti în ultimul meci jucat în Serie A la Bari şi a hotărât că românul nu are valoarea să evolueze la Palermo. „Melinte nu poate juca la Palermo. El nu ar trebui să fie nici pe banca de rezerve. A făcut un fault stupid şi s-a dat penalti împotriva noastră, iar Bari a înscris al treilea gol şi a trecut în avantaj. După eliminarea lui Liverani, Bovo ar fi trebuit să joace fundaş stânga şi să intre Goian“, a declarat Zamparini. Melinte intrase pe teren în minutul 34 al meciului, care s-a disputat în weekendul trecut, noul antrenor al sicilienilor, Delio Rossi, acordându-i mai multă încredere românului decât predecesorul său, Walter Zenga.
Melinte va ajunge în cele din urmă sub formă de împrumut la gruparea din Serie B Piacenza, unde va avea la dispoziţie şase luni ca să-i demonstreze lui Zamparini, singurul preşedinte de club din Italia despre care se spune că se implică în alcătuirea echipei, că s-a înşelat când a decis să-l expulzeze de la gruparea de pe „Renzo Barbera“.

Palermo a mai luat
un român

După cedarea lui Melinte, Palermo a adus doi jucători, unul dintre ei fiind român. Pe lângă fundaşul Marco Calderoni, adus tot sub formă de împrumut de la Piacenza, la sicilieni a venit şi jucătorul român de 18 ani, Ionuţ Florin Radu, de la Chievo Verona. El şi-a început cariera la Corvinul Hunedoara, la 14 ani. În 2008, a fost transferat la Potenza, echipa la care a evoluat până în iunie 2009.
Dorin Goian va rămâne la US Palermo, în ciuda faptului că ultimele zvonuri despre fundaşul român îl dădeau ca şi plecat de la gruparea siciliană. Tehnicianul Delio Rossi nu a fost de acord ca românul să fie transferat la altă grupare, cu toate că prestaţiile lui „Goe“ în tricoul „roz-negru“ nu au fost până acum tocmai convingătoare. Conducătorii grupării din Palermo au declinat astfel ofertele pe care le avea românul de la echipa italiană Livorno şi de la grecii de la POK Salonic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS