6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAsesoft - SCM-U se joacă mâine

Asesoft – SCM-U se joacă mâine

Partida de baschet masculin dintre campioana CSU Asesoft Ploieşti şi SCM-U Craiova, contând pentru etapa a 17-a din Divizia A, se va disputa mâine după-amiază, de la ora 17.30, şi va fi transmisă în direct de postul TVR2. Va fi primul meci susţinut de formaţia olteană în 2010, iar antrenorul Paul Nicolae speră că echipa va face un joc bun în faţa campioanei: „De acum încolo fiecare meci este important pentru noi. Mergem la Ploieşti să ne jucăm şansa“.
În meciul tur, disputat în Bănie, prahovenii s-au impus fără probleme, scor 83-60. În partida cu Asesoft şi-ar putea face debutul pentru echipa din Bănie cei trei jucători transferaţi în pauza competiţională, Isleam Şenai (pivot, Energia Rovinari), Bryan McCullough (extremă) şi Trevor Harvey (pivot). „Toţi sunt apţi de joc. Străinilor le-au sosit «cărţile verzi» şi au trecut cu brio de vizita medicală“, a explicat Paul Nicolae. În plus, a revenit la echipă şi O’Darrien Bassett, cel mai constant jucător din tur, care a început antrenamentele mult mai târziu decât coechipierii săi. Reamintim că, în pauza de iarnă, clubul oltean a renunţat la patru jucători, sârbul Marjan Tasic, americanul Evan Harris şi românii Rareş Paşca şi Dan Răducan.
SCM-U Craiova ocupă penultimul loc în clasament, cu 17 puncte, dar are un meci mai puţin disputat, cu CSM Oradea. Altfel, în cadrul Biroului Federal al Federaţiei Române de Baschet, întrunit luni, s-a stabilit că data-limită de plată a transferurilor este 15 februarie, iar în situaţia în care un club nu va plăti, echipa respectivă nu va fi programată în campionat. Decizia a venit după ce mai multe cluburi, printre care şi Craiova, au solicitat în scris amânarea plăţii taxei pentru transferurile efectuate în perioada de iarnă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII