24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu înscrie gol după gol

Mutu înscrie gol după gol

Atacantul român Adrian Mutu a înscris un gol în meciul de duminică, dintre Fiorentina şi Bologna, din etapa a 20-a a primei ligi italiene, fiind la a cincea reuşită din acest an, după ce mai marcase două goluri în campionat şi două în Cupă. Echipa din Florenţa a jucat foarte prost în prima repriză, de acest lucru profitând Bologna, care a încheiat prima repriză cu un avantaj de două goluri, graţie reuşitelor lui Gimenez (‘28) şi Di Vaio (‘45).
La şase minute de la reluarea partidei, Mutu a redus din diferenţă cu o lovitură de cap, iar jucătorii echipei „viola“ au atacat în valuri pentru a egala situaţia de pe tabela de marcaj. „Briliantul“ a avut şansa unui nou gol în minutul 60, dar lovitura sa de cap a fost scoasă cu greu. Atacantul român i-a oferit apoi lui Santana o pasă excelentă în minutul 62, însă acesta a trimis puţin pe lângă poartă. În ciuda acestor eforturi, Fiorentina a pierdut cu 2-1, suferind astfel primul insucces din 2010.

Mutu: Golul meu nu a fost de ajuns

La finalul partidei de pe „Artemio Franchi“, Mutu a spus că golul său a fost inutil deoarece Fiorentina a pierdut. „Briliantul“ a opinat că jucătorii echipei „viola“ au abordat greşit partida deoarece şi-au desconsiderat adversarii.
„Din păcate, golul meu nu a mai fost de ajuns. Era nevoie de mai mult de un gol. Am început prost, am primit două goluri în prima repriză, iar apoi am făcut tot posibilul să revenim, dar mingea a refuzat să intre în poartă. Am abordat greşit meciul. Trebuie să eliminăm astfel de erori. Am pierdut fiindcă ne-am crezut învingători dinainte, iar asta e greşit pentru o echipă care îşi doreşte să se califice în Liga Campionilor“, a spus Mutu.

„Briliantul“, epuizat fizic şi psihic

Site-ul violanews.com a remarcat că Adrian Mutu a reuşit al nouălea gol în cele 1.258 de minute jucate pentru Fiorentina în acest sezon, ceea ce înseamnă că românul a marcat în medie un gol la 140 de minute, fiind cel mai eficient din echipă. Sursa citată i-a acordat nota 6 „Briliantului“ pentru prestaţia din partida cu Bologna şi a scris că românul a fost de nerecunoscut şi „uneori iritant“ în prima repriză, când s-a gândit mai mult să protesteze decât să joace.
Şi agenţia Datasport i-a acordat lui Mutu nota 6. „Golul său de la începutul reprizei a doua a dat speranţe fanilor, care se aşteptau ca Fiorentina să întoarcă scorul pentru a treia oară consecutiv. S-a văzut puţin în prima repriză“, a scris datasport.it.
Violaplanet.com, care l-a notat tot cu 6 pe Adrian Mutu, a notat că golul românului a fost frumos, dar atacantul a lăsat impresia că nu poate juca trei meciuri în decurs de şapte zile.

Serie A, etapa a 20-a
Rezultate:
Fiorentina – Bologna 1-2, Atalanta – Lazio 3-0, Chievo – Juventus 1-0, AC Milan – Siena 4-0, Parma – Udinese 0-0, AS Roma – Genoa 3-0, Sampdoria – Catania 1-1, Napoli – Palermo 0-0, Cagliari – Livorno 3-0, Bari – Inter Milano 2-2.
Clasament: 1. Internazionale Milano 46 de puncte; 2. AC Milan 40; 3. AS Roma 35; 4. SSC Napoli 34; 5. Juventus 33; 6. Palermo 31; 7. Cagliari 30; 8. Fiorentina 30; 9. Parma 29; 10. AS Bari 28; 11. Chievo 27; 12. Genoa 27; 13. Sampdoria 27; 14. Livorno 21; 15. Udinese 20; 16. Lazio 20; 17. Bologna 19; 18. Atalanta 16; 19. Catania 16; 20. AC Siena 12.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU