10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGoian, integralist la Palermo

Goian, integralist la Palermo

Fundaşul Dorin Goian a jucat, duminică seară, tot meciul pe care formaţia sa l-a terminat la egalitate, în deplasare, cu Napoli, în etapa a 20-a din Serie A. „Puţin ezitant la început, Goian şi-a revenit odată cu trecerea timpului“, a scris agenţia Datasport despre apărătorul român, pe care l-a notat cu 6. Acesta a fost al patrulea meci pe care l-a jucat Goian ca titular, de la transferul la Palermo. Celălalt român al echipei siciliene, Cristian Melinte, a fost ţinut pe banca de rezerve de antrenorul Delio Rossi. După remiza de la Napoli, Palermo ocupă locul al optulea în clasament.
Alt fundaş român, Ştefan Radu, a jucat 90 de minute pentru Lazio, în meciul pierdut la Bergamo, cu Atalanta, scor 0-3. Radu a primit şi un cartonaş galben în ultimul minut de joc.
Prestaţia fostului dinamovist a fost slabă, el atrăgându-şi criticile agenţiei Datasport, care l-a notat cu 5. „Pe partea lui s-au desfăşurat majoritatea acţiunilor de atac ale gazdelor. Radu, din păcate, nu a beneficiat nici de ajutorul colegului din defensivă, Del Nero, care a prins o zi proastă“, a scris sursa citată.
 Lazio este pe poziţia a 16-a în clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS