16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBătălie pentru locurile de Antalya

Bătălie pentru locurile de Antalya

Jucătorii Universităţii încep să simtă pe propria piele ce înseamnă să ai antrenor olandez. Dacă la primele şedinţe de pregătire Mark Wotte a preferat să-şi observe jucătorii, de ieri a trecut la lucru individual, odată cu mărirea intensităţii antrenamentelor. Batavul vrea să-i pună pe picioare pe jucători până la plecarea în Antalya, programată pe 25 ianuarie, şi, în acelaşi timp, să-şi dea seama cine merită să facă parte din lotul deplasat în Turcia. Din cei aproape 30 de jucători pe care îi are acum la dispoziţie, câţiva urmează să rămână acasă.
Deocamdată, s-a stabilit că Julius Wobay nu va face parte din lot în acest retur, Adrian Mititelu hotărând că leonezul este liber să joace la orice echipă doreşte până la vară. Patronul Universităţii Craiova anunţase iniţial că Wobay va pleca doar contra unei sume de bani, dar, din lipsă de ofertanţi, a apelat la această măsură pentru a scăpa de plata salariului către fotbalist. La Ştiinţa ar putea însă ajunge atacantul Raymond Lukacs de la FC Bihor, după ce Astra Ploieşti a renunţat la transfer.
Revenind la echipă, în această perioadă, alb-albaştrii efectuează două antrenamente zilnic. Prima şedinţă de pregătire a acestei săptămâni, programată ieri-dimineaţă pe terenul „Zoltan Crişan“, a adus şi o noutate: în premieră, juveţii s-au antrenat pe zăpadă în acest an. Pentru a-şi proteja elevii, cel de-al doilea antrenament al zilei a fost programat la sala de forţă. La sfârşitul săptămânii, Mark Wotte intenţionează să-şi vadă jucătorii într-un meci de verificare, Gaz Metan CFR Craiova fiind unul dintre posibilii adversari ai Ştiinţei.
Şi echipa a doua a Universităţii, căreia Mititelu i-a prezis că va evita retrogradarea din Liga a III-a pentru că mai multe cluburi se vor retrage din cauza problemelor financiare, şi-a reluat de ieri pregătirile. Primăvara a rămas fără tehnician după ce Corneliu Papură a fost detaşat antrenor – translator la echipa mare, de pregătirea jucătorilor de la „satelit“ ocupându-se în prima fază antrenorul Mircea Oţet. Pentru că este criză financiară, puştii Ştiinţei nu au mai fost trimişi în Antalya, ci se vor pregăti în Bănie până la reluarea campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

32 COMENTARII