13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrim şi Darby, pregătiţi pentru retur

Trim şi Darby, pregătiţi pentru retur

Chiar dacă două din cele trei achiziţii ale echipei Energia, Darby şi Trim, nu au evoluat în jocuri oficiale în ultimele şase luni, aceştia se simt pregătiţi pentru reluarea campionatului, programată la finalul acestei săptămâni. Trim doreşte ca în retur Energia să reînvie motoul din sezonul trecut: „nimeni nu câştigă la Târgu Jiu“. „Sunt profesionist. Este adevărat că nu am jucat meciuri oficiale, dar m-am antrenat în continuare în particular şi am fost pregătit pentru o revenire. Mă bucur că m-am întors la Energia, mă simt foarte bine pregătit şi abia aştept să începem jocurile. În principiu, vrem ca fiecare meci să se termine cu o victorie. Toată lumea vrea să câştige şi vom da tot ce avem mai bun pentru victorie. Sezonul trecut, asta a fost atitudinea «nimeni nu câştigă la Târgu Jiu». Anul acesta încercăm să refacem în retur această atitudine“, a declarat Trim.
Şi antrenorul Theo Evans aşteaptă mai multe victorii în retur, mai ales că forţa echipei sale a crescut simţitor în această pauză. Sâmbătă a fost primul antrenament al echipei în efectiv complet. Prin adăugarea lui Darby, Trim şi Căpuşan se simte un progres faţă de perioada trecută. Cred că echipa este mult mai bună decât în prima parte şi sper să mergem din ce în ce mai bine. Din păcate, nu avem prea mult timp la dispoziţie pentru a pune la punct relaţiile de joc. Vrem să câştigăm fiecare meci. Într-adevăr, meciurile din deplasare sunt foarte grele, dar cu echipa aceasta vom încerca să mergem cât de sus se poate“, a declarat Evans.
Energia Rovinari va debuta în retur contra formaţiei BC Argeş Piteşti, un meci aşteptat cu interes de Louis Darby, cel care a fost legitimat la această formaţie în tur, dar nu a evoluat deoarece nu şi-a primit banii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS