8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJerry a strigat catalogul

Jerry a strigat catalogul

Gaz Metan CFR Craiova şi-a reluat de ieri antrenamentele în vederea returului, în care şi-a propus o clasare cât mai bună.

Vacanţa s-a terminat şi pentru formaţia Gaz Metan CFR Craiova, „principalul“ Ionel Gane (foto) şi „secundul“ Dragoş Bon supunându-şi elevii la un prim antrenament uşor, de acomodare. „Ne-am pus pe treabă, pentru că urmează un retur de foc pentru noi, în care trebuie să evităm retrogradarea şi să încercăm să urcăm cât mai mult în clasament. Acum ne-am maturizat şi noi, ştim cum e în Liga a II-a şi nu ne rămâne decât să jucăm un fotbal plăcut, de calitate, iar dacă reuşim asta, rezultatele pozitive nu vor înceta să apară“, a spus „Jerry“ Gane. „Vom fi nevoiţi să mergem într-un cantonament de 12 zile în afara ţării, cel mai probabil în Serbia sau Croaţia, la sfârşitul lui ianuarie, pe 25 sau 26. Până vom pleca în stagiul de pregătire, vom juca două-trei meciuri de verficare aici, în Craiova“, a completat Gane.

„Sunt mulţumit de lot“

„Jerry“ Gane speră ca până vineri să primească un răspuns din partea Universităţii Craiova în privinţa juniorilor Cătălin Crăciun şi Florin Buleică. „Domnul Adrian Mititelu ne-a promis că ne dă un răspuns până vineri, iar eu m-aş bucura dacă s-ar întoarce măcar unul dintre ei. Noi ne-am luat măsuri de precauţie, pentru că avem un singur junior, pe Neacşa, şi nu vrem să rămânem descoperiţi. Vom lua din altă parte, dar de aici, din Craiova. Oricum, eu sunt mulţumit de lot“, a punctat Gane, care i-a mai „pierdut“ în această iarnă pe Gheorghe Mihăiţă, Cosmin Băiţa, Adrian Buzărnescu şi Liviu Popovici.
La capitolul veniri, singura certitudine este Marian Preda, jucător liber de contract, care a evoluat în trecut la Tricolorul Breaza. „Suntem în discuţii avansate cu mai mulţi jucători de valoare, din prima ligă, dar momentan nu vreau să fac publice numele acestora. Mie îmi trebuie un fundaş dreapta şi un atacant. Nu-mi fac probleme, vor veni foarte curând“, a comentat „Jerry“ Gane.

Jucătorii nu se tem de retrogradare

Optimismul din tabăra galben-vişiniilor este foarte mare, jucătorii intervievaţi promiţând un retur bun, fără emoţii în privinţa retrogradării. „Am avut oferte din prima ligă, dar nu regret că am rămas la Gaz Metan CFR. Sunt convins că vom face un retur bun“, a spus Cosmin Cruşoveanu. „Ne-am călit cu Liga a II-a şi sunt convins că nu se pune problema retrogradării la noi. Avem un lot bun, avem stabilitate, iar obiectivul nostru este să câştigăm în faţa tuturor adversarilor“, a completat Patrian Trifu. Mult mai încrezător în forţa echipei sale a fost mijlocaşul Eugen Rioşeanu, care vizează un loc fruntaş: „Nouă ne place acolo sus, când zic asta mă refer la locurile trei-patru. Ne putem clasa acolo dacă suntem mai atenţi şi nu vom repeta greşelile de anul trecut“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS