15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristi Chivu, recunoscător

Cristi Chivu, recunoscător

Fundaşul lui Internazionale Milano, Cristian Chivu, care a fost transferat duminică de la Verona la un spital din Milano, le-a mulţumit celor care l-au încurajat după accidentarea gravă pe care a suferit-o la cap. „A fost cu adevărat frumos să primesc mesaje de la prieteni şi colegi, conducători, jucători şi antrenori ai cluburilor italiene şi străine. Am primit mesaje şi de la fanii lui Inter, ai României sau din Olanda, însă nu numai. Am simţit afecţiunea lor şi acest lucru m-a făcut să mă simt mai bine. Îmi cer scuze că nu le pot mulţumi tuturor personal. M-a bucurat şi victoria în faţa Sienei, băieţii au fost fantastici“, a afirmat Cristian Chivu, citat de site-ul lui Inter.
Căpitanul echipei naţionale a României a plecat duminică dimineaţă din spitalul din Verona, fiind însoţit de soţia sa, Adelina, şi medicul lui Inter, Franco Combi. El a fost internat într-un spital din Milano, unde va mai rămâne câteva zile.
„Cristian se simte bine, dar va mai sta internat câteva zile, pentru a fi sub supravegherea medicilor şi pentru finalizarea investigaţiilor“, a explicat Combi. Clubul Internazionale Milano, medicul echipei şi Cristian Chivu au mulţumit medicilor de la Spitalul Borgo Trento din Verona pentru „profesionalismul, sensibilitatea şi disponibilitatea“ de care au dat dovadă.
Fundaşul lui Inter s-a accidentat în timpul partidei cu Chievo, disputată miercurea trecută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS