22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRomânia, perdantă în faţa Spaniei

România, perdantă în faţa Spaniei

România a început cu stângul întâlnirea cu Spania, din grupa A a Cupei Hopman, găzduită de oraşul australian Perth, Sorana Cârstea fiind învinsă de Maria Jose Martinez Sanchez, insuccesul fiind înregistrat şi de Victor Hănescu, depăşit clar de Tommy Robredo.
Sorana Cârstea nu a mai putut repeta isprava de acum trei zile, când a învins-o pe Samantha Stosur (13 WTA) şi a pierdut disputa cu Maria Jose Martinez Sanchez (26 WTA) cu 4-6, 3-6.
În cea de-a doua partidă de simplu a zilei, crucială pentru România, Victor Hănescu n-a reuşit să restabilească egalitatea. Condus cu 6-3 de Tommy Robredo (16 ATP), „Hăne“ a abandonat lupta, acuzând dureri la umăr. În urma acestei nefericite accidentări, oficialii competiţiei au dat câştig Spaniei, prin abandon, şi în meciul de dublu mixt, care ar fi trebuit să se joace aseară, ibericii asigurându-şi succesul în faţa României cu scorul de 3-0.
Altfel, în prima partidă a zilei programată în Grupa A, Australia a învins SUA, scor 2-1.
În primele partide, reprezentanţii noştri, Sorana Cârstea şi Victor Hănescu, au câştigat în faţa gazdelor, scor 2-1, iar ibericii Maria Jose Martinez Sanchez şi Tommy Robredo au învins tenismenii din SUA, cu 3-0.
Runda finală a seriei, când va avea loc duelul dintre tricolori şi americani şi cel dintre australieni şi spanioli, este programată mâine dimineaţă, de la ora 4.00. Formaţia care va termina pe prima poziţie în grupă se va califica în finala întrecerii, care va avea loc sâmbătă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS