3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiri pentru care nu băgăm mâna-n foc

Ştiri pentru care nu băgăm mâna-n foc

187 de echipe îl curtează pe Florin Costea
Nu mai puţin de 187 de grupări de pe toate continentele s-au arătat interesate de Florin Costea. Printre acestea se numără primele 12 clasate din cele mai puternice cinci ligi ale Europei (Anglia, Spania, Italia, Germania, Franţa), cele mai galonate formaţii din America de Sud, precum şi campioanele Rusiei din ultimii zece ani. Adrian Mititelu a decis să organizeze o licitaţie cu strigare pentru vânzarea acestuia. Dacă, pentru Florin Costea, Mititelu nu duce lipsă de oferte, nu acelaşi lucru se poate spune despre alt atacant din lotul Ştiinţei, Mihai Dina, pentru care s-a primit o singură ofertă, de la celebra trupă de balet din Sankt Petersburg, care intenţionează să-l folosească pe postul de sufleor.
Florin LowCost

Oltenia ar putea
organiza CM 2018

FIFA nu exclude ca Mondialul din 2018 să fie atribuit regiunii Oltenia. Preşedintele forului internaţional, Joseph Blatter, a aflat că Adrian Mititelu este interesat de construirea unor arene de fotbal în zonă şi a rămas impresionat de proiectele apărute pe hârtie în ultimii ani. Astfel, stadioanele pe care Mititelu a anunţat că le va construi, „Arena Leilor“ şi „Segarcea Stadium“, precum şi cele deja existente şi supermodernizate de patronul oltean, „Extensiv Parc“ şi „Ion Oblemenco“, ar urma să găzduiască meciuri din primele faze ale turneului, iar stadionul din Turnu Severin, acolo unde Universitatea Craiova nu a mai ajuns să joace din motive încă necunoscute, ar găzdui semifinalele şi finala competiţiei.
Cuba Libre

Mititelu mută echipa pe Marte
Adrian Mititelu a anunţat o nouă destinaţie pentru Universitatea Craiova. Din ediţia de campionat 2010/2011, patronul Ştiinţei intenţionează să mute echipa pe planeta Marte, ajungând în acest sens la o înţelegere cu autorităţile locale. Un lucru care a contribuit decisiv la luarea acestei decizii a fost faptul că pe Marte s-a descoperit recent apă sub formă de gheaţă, care ar urma să potolească setea de performanţă a lui Dina şi compania. Deplasarea jucătorilor pe planeta roşie va fi asigurată de autocarul echipei, denumit Oltenia Force One, care a fost recent dotat şi cu un motor cu reacţie, desprins parcă de pe abţibildurile de la guma Turbo.
Adi Marţianu

Rumburak, Lolek
şi Bolek vin în Bănie

După ce Ştiinţa i-a adus, în urmă cu un an, pe australienii Anthony Bryan Bran şi Filip Nechifor, porecliţi de suporteri Stan şi Bran, conducerea Universităţii a decis să transfere alţi fotbalişti cu nume celebre. Astfel, în curtea Ştiinţei ar urma să ajungă celebrul personaj din serialul „Arabela“, Rumburak, care ar urma să îl înlocuiască pe team-managerul Silvian Cristescu. De asemenea, la Craiova vor debarca şi cunoscutele personaje de desene animate Lolek şi Bolek, care între timp s-au apucat de fotbal. Totodată, patronul echipei, Adrian Mititelu, mai poartă negocieri pentru aducerea lui Asterix şi Obelix.
Charles Chaplin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

38 COMENTARII