17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLobonţ a recăpătat încrederea lui Ranieri

Lobonţ a recăpătat încrederea lui Ranieri

Portarul român Bogdan Lobonţ a fost împrumutat în vară de Dinamo Bucureşti la AS Roma până la finalul sezonului, atunci când italienii au opţiune de achiziţionare definitivă. „Pisica“ a bifat doar două meciuri pentru gruparea romană, unul în campionat şi altul în Liga Europa, însă s-a declarat mulţumit de faptul că a început să fie folosit de antrenorul Claudio Ranieri, după ce a fost integralist în meciul cu ŢSKA Sofia, în premieră, după opt luni.
„A urmat o perioada dură de recuperare după acea accidentare şi transferul la AS Roma, un mare pas înainte pentru mine. Am tras din greu, am respectat întocmai programul stabilit de medici şi m-am antrenat cot la cot cu lotul Romei, deoarece am vrut să arăt că merit un loc de titular. Antrenorul Claudio Ranieri a apelat la mine pentru întâlnirea cu ŢSKA Sofia şi mă bucur că nu am luat gol. Nu e uşor să aperi 90 de minute după opt luni de pauză“, a spus goalkeeper-ul român.
Lobonţ a mai spus că este prematur să se pronunţe în privinţa şanselor Romei de a se clasa pe un loc de Liga Campionilor, considerând că întreruperea campionatului nu a fost de bun augur pentru echipa sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS