11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlex Păcurar vrea la Universitatea lui Piţurcă

Alex Păcurar vrea la Universitatea lui Piţurcă

Cel mai bun marcator al pandurilor în acest tur a anunţat că ar fi onorat să evolueze în Bănie, sub comanda fostului selecţioner.

Mijlocaşul pandurilor, Alexandru Păcurar, a evoluat 1.090 de minute în turul campionatului, fiind, cu cinci goluri, golgheterul pandurilor în turul campionatului. Păcurar îşi doreşte să părăsească echipa Pandurii în această iarnă, iar antrenorul Liviu Ciobotariu s-a împăcat cu ideea că nu va putea conta pe el din retur. „Este adevărat că Alexandru Păcurar reprezintă un capitol special pentru Pandurii în această iarnă. El nu se încadrează pe acea listă pe care am făcut-o eu în ceea ce priveşte situaţia unor jucători, în special cea contractuală. Chiar dacă mi-aş dori eu să mai rămână, din câte se pare, Alex va pleca de la Pandurii pentru că am înţeles de la conducere că are şi ceva oferte. Şi dacă va pleca, va fi avantajos şi pentru club. În orice caz, consider că acest jucător şi-a făcut datoria pentru Pandurii şi este dreptul lui să plece în altă parte dacă vrea, indiferent cât mi-aş dori eu să rămână“, a declarat Ciobotariu.

Şi CFR Cluj, pe fir

CFR Cluj şi Universitatea Craiova au părut interesate de Alexandru Păcurar, ultima doar în cazul în care Victor Piţurcă ar accepta să preia banca tehnică a oltenilor. Deşi susţine că nu a discutat nimic cu oficialii Craiovei, Păcurar s-ar simţi onorat să lucreze cu fostul selecţioner. „Deocamdată eu nu am vorbit nici cu cei de la Craiova, nici cu domnul Piţurcă, dar ar fi o onoare pentru mine să lucrez cu domnul Piţurcă, pentru că este unul dintre cei mai mari antrenori români. Craiova este o echipă cu pretenţii şi sunt sigur că, dacă domnul Piţurcă va fi antrenor, şi pretenţiile lui vor fi mari. Aşa că din punctul ăsta de vedere ar fi un pas înainte în cariera mea de fotbalist“, a declarat Păcurar. Ca o concluzie la finalul turului, Alex Păcurar susţine că acest sezon este mult mai echilibrat decât precedentul, iar în retur lupta pentru puncte va fi şi mai dură. „Din punctul meu de vedere a fost la fel de dificil ca şi cele precedente, numai că de data asta mi s-a părut ceva mai strâns, adică mai echilibrat campionatul. Dovadă este diferenţa foarte mică de puncte între echipele care se bat la retrogradare şi cele care se luptă pentru titlu. Iar asta înseamnă că în retur va fi ceva mai dificil“, a afirmat Păcurar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS