11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRezultat de criză

Rezultat de criză

Pandurii – Rapid             1-1
Stadion
Municipal, spectatori 5.000
Au marcat: Ad. Rusu (’68) / Ioniţă (‘21).
Pandurii: Stanca – Popete, Martinovic, Chibulcutean, Grecu – Stancu (’46, Hidişan), Rusu, Păcurar, Lazic (’76, Nalaţi) – Stromajer, Raskovic (’69, Tilincă). Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Rapid: Bornescu – Helder (‘71, Păun), Ienci, M. Constantin, Bozovic – Herea, Matic (’66, Ad.Iordache) – Grigorie (’71, Răduţă), Spadacio, Buga – Ioniţă. Antrenor: Nicolae Manea.
Cartonaşe galbene: Stancu, Rusu, Păcurar, Nalaţi, Tilincă / Buga, Matic.
Au arbitrat: S. Colţescu – Oct. Şovre, D. Mudura.

Cu cinci modificări în „unsprezecele“ de start faţă de jocul de la Iaşi, Pandurii a evoluat apatic, reuşind în prima parte doar să irite suporterii. Rapid a jucat economicos şi a punctat dintr-o jumătate de ocazie, prin revelaţia Ioniţă, care a câştigat un duel direct cu Stancu şi a marcat, 0-1 (‘21). Rapid putea majora scorul câteva minute mai târziu, dar Stanca a parat mai întâi şutul lui Herea de la distanţă şi apoi a salvat din piciorul lui Ioniţă (‘25). Pandurii a presat puţin în căutarea egalării, dar finalizarea i-a trădat pe jucătorii lui Ciobotariu. Mai întâi, Grecu a tras în Bornescu (‘25), iar Stromajer – peste poarta goală. La reluare, cu Hidişan în formaţie, Pandurii s-au prăvălit peste adversari şi şansa de egalare s-a ivit în minutul 59, când Lazic a centrat perfect, însă Stromajer a sărit pe sub balon, iar Raskovic a trimis pe lângă poartă din colţul careului mic. Împinsă în propria jumătate, gruparea de sub Podul Grant a cedat la execuţia senzaţională a lui Adrian Rusu, ex-rapidistul a trimis o „foglia seca“ din apropierea liniei de margine care l-a surprins pe Bornescu (‘68) şi a restabilit egalitatea, 1-1. Cu două minute înainte de final, Nalaţi a ridicat tribunele în picioare degeaba, deoarece balonul a „zburat“ peste transversală, apoi Popete a fost blocat de Bornescu în prelungiri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS