17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrestaţie onorabilă în faţa campioanelor

Prestaţie onorabilă în faţa campioanelor

Cele două prim-divizionare de volei de la SCM-U Craiova au avut o misiune dificilă în această rundă, atât fetele cât şi băieţii înfruntând campioanele din sezonul trecut, CSU Metal Galaţi, respectiv CVM Tomis Constanţa.
Chiar dacă au pierdut, oltenii au făcut un joc bun în faţa unor adversari puternici. La feminin, craiovencele au jucat cu CSU Metal Galaţi, au pierdut cu 2-3 (25-21, 27-29, 24-26, 26-24, 10-15), dar au fost foarte aproape de a produce surpriza etapei. „Apreciez evoluţia bună per ansamblu a echipei noastre în faţa unei echipe participante în Liga Campionilor. Dacă la noi ar fi fost şi Hosu în echipă poate am fi câştigat“, a apreciat antrenorul craiovean Petrică Stancu. Acesta a mizat pe jucătoarele: Drâmboi, Radulovic, Boskovic, Kaleb, I. Alexandru, Mozgon-libero. Au mai intrat: Vasinca, Popovici, Bucur, Moldovan, Sturzu.
Nici voleibaliştii craioveni nu au evoluat rău la Constanţa, chiar dacă au fost învinşi cu scorul de 3-0 (18, 20, 23). „Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor mei. Nu au renunţat la nici o minge, s-au bătut pentru fiecare punct. E adevărat că este o înfrângere cu 0-3, dar remarc atitudinea băieţilor“, a spus antrenorul de la SCM-U, Dan Pascu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS